Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (404)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut bylo velmi slibných, něco mi v tu dobu říkalo, že se bude jednat o originálně vtipnou komedii. Ale pak tempo začalo upadat, hlášky a vtipy už nebyly moc vtipné a začalo se to zvrhávat v další komedii pro mladý lidi, která ničím nepředčí ty ostatní. Navíc hlavní hrdina byl hroznej ňouma, neuměl se ani pořádně vyjádřit a jako herec mi přišel i dost nesympatický. Závěrečná scéna, kdy před vzletem letadla "vyfakuje" všechny, včetně svého táty, mě teda hodně rozesmála, ale pak přišel klasický klišé happy end a bylo po filmu. Sečteno podtrženo - 60% // (28.8.2021) NETFLIX - O 10 let později...V angličtině mi to přišlo o chlup lepší. Nicméně hlavní herec je se svym ňoumovským projevem pořád těžce stravitelný. Ale i tak jsem si dnes příjemně zavzpomínal. 65% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu vyčpělá a hodně klišovitá romantická komedie o looserovi, jenž k pricezně přišel. Příjemná je nepřítomnost amerického fekálního humoru, už méně příjemná je nepřítomnost ( téměř, proto 2 hvězdy) humoru vůbec. Pár gagů je ale přece jen zdařilých a Alici Eve, i když neumí moc hrát, to aspoň sluší. ()

Reklama

Rosana 

všechny recenze uživatele

Ale tak milá komedie o loservi, co sbalí pěknou fešandu. Musím říct, že například od filmů "Švihák iťák", "Kuffs" a jiných podobných s námětem, že trapný outsider sbalí pěknou kočku, nebo se stane slavným apod., tenhle balík byl docela sympatický a mile roztržitý. Dobře se na to koukalo a řekla bych, že je to milý film na sobotní dopoledne :) ()

iwigirl 

všechny recenze uživatele

Naivní jednoduchoučká komedie obsahující spoustu stupidních scén typu "zastavení startujícího letadla, protože on je vevnitř (s nesprávnou holkou), ona venku a uvědomili si, že se hrozně moc milují". Hlavní hrdina je takové ucho, že ani v nejdivočejších snech nejsem ochotna uvěřit tomu, že by s ním chodila taková kost. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pro spoustu lidí to je složité - konec s první láskou a vše s ní spojené, zkrátka není to jednoduché, jak se to snaží v leckterých filmech. Ale komedie Na tuhle nemám na to pohlíží z jiného úhlu a poměrně se jí to daří. Čekal jsem vlastně to, čeho se mi nakonec dostalo, bylo to příjemné, ale nevytrhlo mě to. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)
  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama