Reklama

Reklama

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek o trpaslících Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (228)

numi 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke své "délce" překvapí především nízký poměr gagů. Ono je prostě nejvtipnější to, že je to Shakespeare v červeno-modrém, v měřítku jedna ku deseti, navíc ze sádry a zahradních potřeb. Jenže tohle haha si v duchu pronesete už u traileru, přinejhorším v první tříminutovce. Pak následuje dlouhá porce nepříliš zábavné animované rutiny. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na tomhle snímku je nejzajímavější to, že shakespearovský příběh je převeden do komedie, kde hlavní roli hrají zahradní trpaslíci. No, a to je vlastně všechno, co je třeba k tomuhle filmu říct. Pak už je to všechno jen standard, kde nic moc navíc nedostanete, dokonce i toho vtipu je zde celkem poskrovnu. No a asi je jasné, že tohle nebude končit jako Shakespearova klasika. ()

Reklama

3n3my 

všechny recenze uživatele

S týmto spracovaním nemám najmenší problém - milé, úsmevné, dobrý nápad so Shakespearom a indíciami na jeho hru (čo ocenia najmä dospelí), po technickej stránke tiež super (3D som ale nevidel). Tipujem ale, že najmä jedno a dvojhviezdičkoví hodnotiaci sa na toto vybrali na Valentína a čakali fakt asi Rómea a Júliu (dokonca niektorí nadupanú inteligentnú komédiu) a zostali sklamaní - k tomu asi len toľko: MP-7 by malo hovoriť za všetko. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Musím říct že jsem spokojen není to sice kdovíjaká bomba jakoi třeba Na Vlásku ale zase ani i nějaký průser. Hodně se my líbí umístění těch songů a celkové zařazení do filmu i děj ujde (Shakespeare potěší to samé i ta panenka co je v traileru). Od Tvůrců Shreka 2 jsem sice čekal více zábavy a trochu tvrdší humor ale ani tak to není špatné. Navíc poslední dobou se my v animacích líbí vedlejší postavy tady vede ta žaba a ten plameňák, který těžce hláškuje :-) P.s. viděno bez 3 D v 3 D to může být třeba 5 hvězd. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Přes smíšené recenze film vydělal 194 milionů amerických dolarů na svůj nízký rozpočet 36 milionů dolarů. (griph)
  • Několik reálných gnom-obývaných příměstských britských zahrad pomohlo inspirovat místa pro film. (griph)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama