Reklama

Reklama

Ted a spol.

(seriál)
USA, (2009–2010), 9 h 4 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Jay Harrington, Portia de Rossi, Andrea Anders, Jonathan Slavin, Malcolm Barrett, Isabella Acres, Rizwan Manji, Maz Jobrani, Geoff Pierson (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Společnost Veridian Dynamics dělá prostě všechno. Ted Crisp je vedoucím výzkumného a vývojového oddělení a svojí práci miluje. Se svým týmem vyrábějí všechno, co po nich chce šéfka Veronica. A proto můžeme slýchat hlášky jako: "Potřebujeme vyzbrojit dýni" ... "Potřebujeme myš, která odolá teplotám do 195 stupňů." Ted se při tom všem ještě snaží zůstat etický, v čemž mu pomáhá dceruška Rose a přitažlivá kolegyně Linda. (Swarley7)

(více)

Recenze (69)

Phical 

všechny recenze uživatele

V každé minutě sledování tohohle seriálu jsem se opravdu skvěle bavil. Humor vycházející ze střetu názorů zlé nadnárodní korporace, která dělá zbraně ze všecho, z čeho může, případně tvoří věci, které by napadlo vytvořit jen málokoho a morálně způsobilého vedoucího vědeckého oddělení Teda je prostě a jednoduše perfektní. K tomu připočtené reklamní spoty na Veridian, které dokáží logicky překroutit jakékoli použíté tvrzení tak, aby Veridian byl vždy "ten nejlepší". Doteď jsem se nesetkal s žádným seriálem, u kterého bych se zasmál jako právě u tohohle. Nesmírně zábavné dílko, které rozhodně stojí za zhlédnutí. ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Zatímco díly první řady měly stoupající tendenci, alespoň co se týče kvality zábavy, tak druhá řada byla přesně opačná. Díly, ve kterých vystupuje Tedova dcera, patří k těm zábavnějším. Konfrontace dětského světa nevinnosti a drsné podnikatelské bezohlednosti se stala zdrojem mnoha vtipných okamžiků. V součtu - průměrný seriál. ()

Reklama

Forsetino 

všechny recenze uživatele

Vydařený seriál, který si nebere servítky vůči chování nadnárodních korporací. Ukazuje nám, jakou hodnotu v nich má zaměstnanec a jaké atributy by měla mít správná šéfka. Samozřejmě všechno ve zdravé nadsázce se sarkastickými poznámkami, které mě osobně sedí. Všechny postavy jsou velmi trefně obsazené a sympatické. Skvěle svou "chladnou" a odměřenou roli Veronicy ztvárňuje Portia de Rossi. Satiru mám rád a tenhle seriál je jí plný, takže jsem se u něj vždy pěkně bavil. Škoda, že končí druhou řadou. Veridian Dynamics - každý den vyrobí něco, co vám usnadní život.... většinou! ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Fascinující.......Ti kteří tento PRODUKT prostě (ne)sežvejkali, budou věčně brblat, že je tam málo tohohle a támtoho zase víc než dost a že výrobce zapomněl na ono.....Tak to prostě je. Čím víc mumláte a vzdorujete, tím víc a dřív Vás to semele a donutí si PRODUKT aplikovat znova a opakovaně....čím víc ho konzumujete tím víc brbláte...a kušníte.......a stáváte se otravou a vyžíračem energie všech okolo Vás. Tato pitoresktně šablonovitá taškařice, je skvěle fungující příklad nefunkční logiky ve funkcionalistice konzumní doby postfašistické.......a navíc nebývale absurdní humor s absolutním anti hrdinou v podání J. Harringtona(dabing v podání J. Ženského je vážně na pobodání verzatilkou v oblasti třísel) vykouzlí úsměv nejen na tváři, ale i naduši. Na mou duši. Vážně zábava. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tom Riddle už podstatné shrnul. Jen doplním - pro mě celkem zábavné, no spíš úsměvné, protože se mi u 1. řady jen párkrát stalo, že bych se nahlas zasmál; ale určitě jde o nadprůměr. Stylem mi připomíná Kancl (hrozná nuda!), takže jsem ze začátku trochu trpěl. Na tenhle seriál jsem se začal dívat jednak na doporučení a taky kvůli ženskému obsazení - Portia de Rossi a Andrea Anders. Všechny herce zde jednoznačně zastiňuje Portia de Rossi (z Ally McBeal), to ona tvoří většinu zábavy. Myšlení její postavy mi lehce připomíná Sheldona z Big Bangu (jen pro přiblížení). 70% # prozatím nejlepší díl: 2x11 ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama