Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Fr 

všechny recenze uživatele

Milý W.Burtone. Na Vašich stránkách jsem se dočetl, že jsi manažerem skupiny I Can't Go On, I'll Go On...... a přeju hodně štěstí. David Bowie..... Will není zrovna sebevědomej a šťastnej teenager. Ale jestli máte rádi pohádkové variace na téma: Jak chudák ke štěstí přišel – jste tady správně! A i když se to dlouhou dobu tváří, že se tu problémy amerických středoškoláků budou řešit jen rockovou hudbou, nakonec to sklouzne k typickýmu ,,muzikálovýmu“ klišé. Škoda. Není zde tolik rockových fláků jako třeba u Jacka Blacka, ale zase je tu Alyson Michalka a Vanessa Anne Hudgens, který jsou o hodně hezčí. Prostě něco za něco. A ať už byl váš favorit kdokoliv, BANDSLAM vyhráli......(neřeknu)! K metalu to má daleko jako já do Ostravy, ale má to bejt jen odlehčená teen zábava a rockovější alternativa k Haně. Montaně. (Myslím). Důležitý je, že všichni najdou to co hledaj! Herci samozřejmě. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Místo deníčku píšu dopisy Davidu Bowiemu. 2.) Chci vidět rodný místo PUNKu. 3.) Taky jsem kvůli rockovýmu koncertu prošvihl první rande. 4.) Chci si vedle vyznavačů Muzikálu ze střední připadat jako ,,chlap“. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * Víte že? Ve filmu zazní hodně muziky a na své si přijdou hlavně fanoušci D.Bowieho? My ostatní můžeme být potěšeni třeba songem od The Velvet Underground nebo Sex Pistols...... ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek dobrý hudby nemůžu jinak: Když někdo něco pojmenuje - rock, očekávám rock. A ne vyblitej pop - viz závjer. Příběh má jinak naštěstí dost dobrých zápletek a postav, takže po shlédnutí nemáte chuť zabít každýho, kdo v tom filmu řekl slovo - Rock. Nakonec spíš průměrná záležitost, která se škole Rocku nemůže (NIKDY) rovnat. 3* ()

Reklama

Cejny 

všechny recenze uživatele

Povedený, oddechový film s dobrou hudbou a pěknými herečkami, který toho s typickými americkými teen-komediemi nemá zas až tolik společného. Film si jde svou vlastní cestou a příběh Willa a jeho kapely dokáže zaujmout i příjemně zabavit./ K tomuto filmu jsem se dostal díky své bezvadné zrzavé kamarádce, takže jí tímto děkuji. :) 70 % ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Bolo to naivné. Áno bolo. Bolo to hudobne záživné. Áno bolo. Bolo to sympatické a príjemné prekvapenie. Áno bolo. Bolo to nudné. Absolútne nie. Bandslam mi už v mojej filmotéke "ešte nevidených filmov" ležal pekne dlho (cez rok) a konečne som sa dokopal k tomu aby som si tento film pozrel. A rozhodne neľutujem. Je to skvelá rock-pop zábava ktorá nenudí, je to pojaté zábavne a pár tých drama momentov ktoré tam boli mali svoju silu. Hlavný týpek mi zo začiatku prišiel fest iritujúci ale zachvíľu som si zvykol a trochu mi pripomínal Shiu LaBeoufa v jeho začiatkoch (myslím výzorom, nie talentom). Najväčšími hviezdami sú ale pre mňa Alyson Michalka a Vanessa Hudgens ktoré sú proste moje filmové lásky a rád ich vidím v čomkoľvek. Ako celok je to skutočná oddychovka, a jednotlivé zložky filmu sú veľmi vyrovnané - rozhodne odporúčam všetkým hudbu-milujúcim ľuďom. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mi nabídl vše co jsem očekával, až jsem se divil jak romanticky začínám v poslední době uvažovat. Ale pojďme zaplašit tyto vibrace a raději se vrátit k filmu. Až na několik jasných náboženských narážek v textech písní je to velice koukatelná záležitost s účastí neotřelých herců, s armádou pěkných písniček a taky se zde člověk dozví co je potřeba udělat těsně před prvním polibkem:) V roli matky potěší Lisa Kudrow a v roli Sa5m se zjeví krásná Vanessa Anne Hudgens. Ale ani ta mě nedonutí abych se někdy kouknul na Muzikál ze střední. 55% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Ačkoliv je celá skupina složená ve filmu ze středoškoláků, jediným středoškolákem byl Charlie Saxton. (Avalon820)
  • Zpěvačka Alyson Michalka (ve filmu Charlotte) byla v začátcích natáčení na turné se svou sestrou Amandou a s Miley Cyrus. Své turné pak zakončila v Austinu v Texasu, kde se také převážně natáčelo. (Avalon820)
  • David Bowie přijal roli ve filmu zejména proto, že se mu líbil předchozí film Todda Graffa Letní tábor (2003). (Avalon820)

Reklama

Reklama