Reklama

Reklama

V hlavních rolích půvabné komedie o dospívání, která vznikla na motivy bestsellerů autorky Beverly Cleary, se představuje teenagerská hvězda Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hannah Montana) a debutantka na filmovém plátně Joey King. Ramona (King) je malá holka s ohromnou představivostí, která ráda tropí lumpárny. Kvůli jejím rozpustilým žertům musí být neustále ve střehu všichni členové rodiny včetně její starší sestry Beezus (Gomez), která se snaží přežít první rok na střední škole. Obě dívky zažívají tradiční radosti i strasti dětství, díky kterým pochopí, že v životě mohou dokázat cokoliv, když si budou navzájem důvěřovat a spoléhat na sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

venison 

všechny recenze uživatele

Roztomilý rodinný snímek o jedné fantasmagorické, idylické rodince sladký jako cukrová vata.. Rodiče vytváří svým dětem svět plný iluzí a her a dokáží běžné starosti proměnit v žert.. Zkouškou jsou pro rodinku opravdové trable v podání ztráty zaměstnání hlavy rodiny.. Na mě moc "perfektní", ale dětem by se to mohlo líbit :-D Takový romantický "Denis, postrach ulice" v sukních :-D Chválím za vedlejší roli kouzelnou Ginnifer Goodwin, která si zahrála tetičku utěšitelku :-) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Milá rodinná komedie. Přiznám se, že jsem se na tento film dívala kvůli Seleně Gomez, protože tahle holka mě v poslední době nějak zaujala, ale bohužel, v tomto filmu se nejedná o její hlavní roli a středem pozornosti je zde malé třeštidlo jménem Ramona (Joey King), což není sice špatné, protože tahle holka má v sobě jakousi jiskru (jak už napsal Fr - můžeme v ní vidět kousek Denise i Pipi), ale přece jenom - v době zhlédnutí jsem nebyla přímo nalazena na film, kde je hlavní postavou devítiletá holka s bujnou fantazií. A to možná trochu sráží mé hodnocení. Vidět to ale jindy, je dost možné, že by se můj dojem vyšplhal i na čtyři hvězdičky. :) ~(3,4)~ ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý film. Částečně. Ramona je rozkošná holčička kterou si člověk okamžitě oblíbí. Prožívá těžké období ve svém dětství, to známe všichni. Bylo to spoustu zajímavých situací, spoustu hezkých scén, ale celý film se spíš nelíbil, nelíbilo se mi rozuzlení a nelíbila se mi myšlenka filmu. ta celková. Jinak jako pobavení je to dobré. ()

STARKOVA20 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda rodinné a netrapné komedie, dost jsem se na Ramonu těšila, ale musím říct, že mě celkově film dost nudil, říkala jsem si, že mohl být klidně o 20minut kratší. A představitelka Ramony-Joey King mi byla neuvěřitelně nesympatická, nevim proč, ale nemohla jsem se na ní prostě dívat. Dostala jsem na ní během sledování filmu vyloženě alergii. Film celkově nebyl špatný, Selena se mi tu hodně líbila a to nejsem nějaký její fanoušek. Nic extra, ale zas taková hrůza to nebyla, to bych k Ramoně byla až moc přísná. ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Moc povedené dílko. Každý asi čekal průměrnou komedii jako od Disney, ale tenhle film má něco do sebe. Asi je to tím, že se během filmu na diváka valí sposta emocí. Kouzelné bylo, když táta otevře postel, ve které je už kocour připravený ke spánku, naopak když kocour umře, tak člověk cítí lítost k Ramoně, jako že už ji snad nemůže nic horšího potkat. Sice to není film na Oscara, ale svůj účel to spnilo. Pro mě příjemná podívaná. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Joey King (Ramona) získala v roce 2011 cenu za nejlepší dívčí herecký výkon v hlavní roli ve věkové kategorii do 10 let (včetně). (heyda)
  • Jméno stavební firmy, která přistavuje k domu novou místnost se jmenuje Bendix. V knížce "Beezus and Ramona" se Bendix jmenuje panenka Beezus, kterou Ramona zapekla do jejího narozeninového dortu. (bfa)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (heyda)

Reklama

Reklama