Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (926)

petaspur 

všechny recenze uživatele

"My taky chceme do Kraje! Napřesrok zasejeme trávu v brankovišti ..." Slavoj Houslice je zkrátka ambiciózní klub. Všechny typy jeho hráčů i činovníků jsem při svém dlouholetém pobíhání po pažitu někdy potkal a činí mi velké potěšení si na ně zavzpomínat u obrazovky. Jsem rád, že při hodnocení tohoto seriálu se samo zpochybnilo mé přesvědčení, že většina zdejších uživatelů inkasovala za čtyři z tělocviku, při kombinaci slov NOVA - FOTBAL jim samospoušť mačká tlačítko odpad! a náhodně vybere jeden z připravených znechucených komentářů. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Prostředí 6/10/// +námět, pár hlášek, hodně poutavé fotbalové prostředí, kdo nezná, není Čech -působí hodně levně, oblíbenec Ondřej Vetchý se mi tady nelíbí, spousta postav a dialogů celkem o ničem/// Na Okresní přebor jsem se hodně těšil. Námět pro spoustu Čechů jak vyšitý, ale přezevšechno mě to moc nezaujalo a ani nebavilo. Teď u posledních částí už si začínám zvykat na postavy, děj, náladu seriálu a občas se bavím. Nicméně je to zahozená penalta a šance na výhru tento seriál ztratil už při prvním poločase. Uvidíme jestli se chlapci do druhé sezóny zmátoří./// Celkem 42%/// ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Kdo někdy hrál fotbal, a kdo (ještě lépe) hrál fotbal mimo velkoměsto, ten ví... Luděk Sobota v mých očích vyrostl maximálně! Díly s vietnamským plejerem a hlavně s dílem, kde se kluci snaží držet hubu a hrát, jsou naprosto super. Má to svoje chyby, někdy by to mohlo být lépe scénáristicky vystavěné atd. atd., ale já tohle všechno tomuhle kousku odpoouštím. A jen tak mimochodem, pro kritiky Novy, jí produkované seriály, jako je třeba tohle nebo Comeback, jsou o X levelů výše než seriály ČT, která je ale produkuje za desetkrát tolik. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Fotbal šel vždycky mimo mě, měl jsem na něj názor asi jako stará Hnátková. Prostě nesmysl. Pak ho ale syn začal hrát a já pomalu pronikl ne do jeho smyslu jako hry (to mi pořád přijde jako z jiného světa) ale do děje tohohle seriálu. A možná proto jsem si ho tak užil ale zároveň mi nepřišel úplně tak třeskutě zábavný. Jako jo, je to prdel, protože o lidech, je to hodně fajn, protože hercí a herečky (jako Vetchý je v podání své role fakt až nechutný, ale v takovém tom zábavném smyslu). Takže jo, je to, jak tu píšou někteří ostatní, takové hořkosladké. Ale je to fajn. Filmový prequel zaujal více. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD - 1. díl: Startujeme, pilotní díl takový vlažný rozjezd. 65% // 2. díl: Už se to parádně rozjíždí a Vetchý si to začíná dávat :) Určitě zlepšení oproti prvnímu dílu. 75% // 3. díl: Jak měl David Novotný sny o houslích mě tolik nerozesmávalo. Ale ostatní scény byly opět fajn. 70% // 5. díl: Nejslabší, nejméně vtipný. Kikincuk, forbes a jeho krádež-nuda. Tenhle dil mě nebavil. 55% // 7. díl: Zatím nejlepší. Jak lezl Kohák šéfovi do řite, aby mohl kopat penalty, bylo fakt mega funny. 80% // 8. díl: 80% // 9. díl: 72% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Ze scény v závěru, kde se žena (Marika Procházková) Jardy Kužela (David Novotný) dožaduje miminka a Jarda na to zareaguje větou: „Miminko? Cestou jo?“, byl vystřižen zbytek, ve kterém ještě Jarda dodal: „Najdeme v lese nějaký houby... a já se sjedu, protože jinak bych to nedal!“ (mnaucz)
  • Hlas GPS navigace namluvila herečka Jana Stryková, kterou oslovil zvukař Matěj Matuška. Během práce ve studiu navázali vztah, později se z nich stali partneři a dnes spolu dokonce vychovávají společného syna Jáchyma. (funhouse)

Související novinky

Reklama

Reklama