Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

CyriC

všechny recenze uživatele

Tento pořád nemůžu ohodnotit. Nechápu, zda všichni ti asociálové či blázni byli vybírání náschvál nebo ne. Každopádně to bylo neskutečné panoptikum všemožných pošuků, vidláků či jiných cvoků. Jak už bylo řečeno, tento pořad je tak trapný a blbý, až je vlastně naprosto perfektní. Summer piss, summer gay! Okena princ! ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Díky reprízám a jednomu nejmenovanému kanálu na Youtube si můžu tenhle análně-mozkový výplach kdykoliv připomenout a hýkat nad jeho debilností smíchy. Původně jsem tomu dala Odpad! Jenže! Tohle je tak DOKONALÝ zdroj neuvěřitelně idiotské zábavy, nad kterým člověk kroutí hlavou, že nelze jinak, než dát čistých 5 hvězd. ()

Reklama

Knor 

všechny recenze uživatele

Půl hvězdy za Sabinu, protože ona byla v tý době asi to nejerotičtější co se na obrazovce mohlo objevit. A půl hvězdy za ty všechny degenerovaný vystoupení pacientů, u kterých sice nechápavě kroutím hlavou, ale nasměju se dost. Extrémní obludárium labilních jedinců ... výstižněji tento pořad popsat asi nejde :-) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Kvalita dílů byla proměnlivá, ale když si člověk vybere pár těch, kde byli fakt exoti, tak se pobaví kvalitně. Namátkou mě napadá třeba díl s Kamarádem Kudrnáčem, který působil jako od Andyho Kaufmanna, nebo ten s Tygřím spárem. Do toho Trávníček jel oplzlý fóry a Sabina byla ňuňu. Občas je něco k dohledání na YouTube, doporučuju. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Once upon a time aneb v jazyce českém bylo nebylo, kdesi v minulosti, když jsem ještě neuměl řešit rovnice o dvou neznámých a celý svět viděl v růžových brejličkách, jsem tento „pořad" sledoval a celé mi to připadalo jako docela férová zábava, ale jak plyne čas a člověk s ním, říkám si, jak mohlo vůbec nějaké televizi, ať už komerční či veřejnoprávní, projít vysílání takového výplachu mozku? Mrkněte na toto, toto, toto a toto, ať pochopíte, co všechno je člověk schopný ze sebe vyblít, aby si užil svých pět vteřin slávy... Ale protože je to sledování lidské trapnosti, nestoudnosti a demence taková švanda, udělím Řád zlaté hvězdičky jedné! (autorovi CaryMaryFuck patří můj obrovský dík, že měl tu sílu to nahrát, a zaznamenat tak pro další generace jako odstrašující případ) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama