Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Uvádí Zdeněk Pohlreich.  Kulinářské pořady diváky zásobují nejrůznějšími recepty. Zbrusu nový formát o české gastronomii Ano, šéfe! však je úplně jiný! Majitel restaurace, která se ocitla ve finančních problémech, požádá o pomoc mistra šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který na místě během týdne zjistí, jaké nedostatky mohou za to, že do podniku nechodí dostatek hostů. Podávají snad studené, přesolené, nedovařené, připálené nebo dokonce nechutné jídlo? Dostávají hosté malé porce, pivo pod míru nebo limonády ve špinavých skleničkách? Jsou servírky a číšníci k zákazníkům ochotní a vstřícní? Nemusejí hosté na své objednané jídlo a pití čekat příliš dlouho? Nebo je problém někde úplně jinde? Zdeněk Pohlreich je sice přísný kritik, který pro šokující výroky nechodí daleko, ale zároveň rádce, jehož rady mají cenu zlata. Při své revizi nebude nikoho z personálu šetřit, naopak bude tvrdě prosazovat i nepopulární změny v provozu nefungujícího podniku. Po měsíci se do restaurace vrátíme se skrytou kamerou, abychom prověřili, jestli opravdu došlo ke zlepšení. Ano, šéfe! je pořad plný emocí, u kterého se nudit rozhodně nebudete!
Epizody:
1. série
1. Restaurace Hrádek
2. People
3. U draka
4. Slepá kolej
5. Hejtmanský dvůr
6. Bluepoint
7. Lesní zátiší
8. Panský dvůr
9. Arter
10. Mlýnský domov
11. Pí local club
12. Fregatta
2. série
1. U Lojzíka
2. Nová Hospoda
3. U Hrabala
4. U Rytíře
5. U Pavouka
6. Zámek Kněžice, U Štěpána I.
7. Zámek Kněžice, U Štěpána II.
8. Zahrada v Opeře
9. Motorest Galerie
10. U Dubu
11. ZŠ Bílá
12. Vánoční speciál
3. série
1. Návrat na místo činu
2. Blue Note
3. Hotel Hvězda
4. Fantazie
5. Bohemia
6. Radniční restaurace 
7. Harmony
8. Latrán
9. U Apoštola
10. U Tlustých
11. Vlčárna
12. Kotelna
13. Rekapitulace
4. série
1. Scandinavia
2. Bohéma
3. Sedmé nebe
4. U sv. Filipa a Jakuba
5. Pintovka
6. U stoleté lípy
7. Kuželna
8. Restaurace Rybárna - Pardubice
9. Restaurace U Zběhlíka - Čistá
10. Restaurace Simsalabim - Rozmarýn Cafe & Restaurant - Praha Simsalabim
11. Restaurace Cafe Prague - Chicago - USA
5. série
1. Modrá stodola
2. Hotel Květnice
3. Hotel Krajka
4. Excalibur
5. Letem světem
6. Rybářská bašta
7. Wirtshaus in der Pupplinger Au Mnichov
8. Georgia
9. Ponorka
10. Kongo
11. U klauna
12. Zámek Choltice
6. série
1. Bastila
2. Hotel Rosa / Hotel Zlatý Potok
3. Kuchařské učiliště v Trmicích
4. American Grill Bar
5. Plevel (Plevel)
6. Sametová restaurace
7. Grand Restaurant Septime
8. Pod Lékárnou
9. Návraty (Bastila, American Grill Bar, kuchařské učiliště v Trmicích)
10. U Hastrmana
11. Bouda v Obřím dole
12. Motorest Tereza / Motorest Pod Řípem
13. Wellness relax areál
14. Městské sály
15. Klub AVU
16. Hotel Zámek Havířov
17. Slovenská Koliba Jasná
7. série
1. Amerika Grill Bar - Chomutov
2. Restaurace U Tlusťocha, autokemp Merkur, Pasohlávky
3. Restaurace U Vlka, Brno
4. Motorest Ušák, Prunéřov
5. U Kaštanů, Praha
6. Pod Lesem, Jíloviště (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (953)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Když vtrhl Zdeněk Pohlreich do české kuchyně, byl to svěží vítr do zatuchlé mašinerie ekonomicky nezvládnutého stravovnictví (ve smyslu zúčastněných potápějících restaurací). Z pořadu se brzy stal jistý fenomén, přitom rozdělil národ na dvě skupiny. Na ty, co Pohlreicha nesnáší pro jeho chování a jednání s lidmi, pro jeho sprostou mluvu a na ty, kteří milují jeho hlášky, jeho projev obecně, jeho kuchařský um a snahu zlepšit ksicht české hospody jako takové. Jednoznačně skvěle vyvedená obdoba pořadů Gordona Ramsaye, tentokrát však veselejší a tím i jaksi zábavnější. Pro mne jednoznačně nejsledovanější český pořad vůbec. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Všechny umělotiny a dochucovadla letěly oknem zhruba po třetím dílu. Jen ten ketšap jsem zazdil hluboko v lednici, Zdendo. Ostatně stejně jako ty, když se nikdo nedívá, malinko do tataráčku. Pořad jako takový je ok, to i přes někdy neskutečný ignoranty v restauratérství, kteří skončili se svářením a i tam si tvrdošíjně svěrák obkládali broskví, ovšem mezi řádky se skrývá gastroporno!!! ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Na české poměry nečekaně zdařilý pořad. Některé díly samozřejmě zaujmnou více, některé méně, ale já už se nemůžu dočkat, až si jednou zajdu do ´´napravené hospody´´........... ZDENĚK POHLREICH ---- VZDĚLÁNÍ ---- Gymnázium, Praha...Hotelová škola, Praha...Institute of Business Studies, Praha......PRAXE : od května 2007 hotely Imperial a Metropol, šéfkuchař 2004 - 2007 hotel Prague Marriott, šéfkuchař a odpovědný vedoucí pro restaurace Marriott a Renaissance 2002 - 2004 hotel Renaissance Praha, šéfkuchař 1998 - 2002 hotel Radisson SAS Praha, šéfkuchař 1996 - 1998 hotel Villa Voyta Praha, šéfkuchař 1993 - 1996 hotel Renaissance Praha, sous-chef 1991 - 1993 restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie, šéfkuchař 1990 - 1991 restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemí, šéfkuchař 1975 - 1989 různé hotely a restaurace, Praha -----OCENĚNÍ ---- 2000 vítěz President's Award, Hong-Kong, Radisson SAS.....2001 vítěz President's Award, Cancún....Profesionální školení Cukrářský kurz na Regency College of T.A.F.E., Austrálie...LOTS training na Management School od Radisson SAS, Gothenburg, Švédsko......2002 Foundation of Leadership, Antem Marriott hotel, Mallorca 2003 kurz Creating Marriott Leadership Culture, Renaissance hotel Praha.....Mezinárodně certifikovaný školitel HACCP .......... PŘEHLEDNĚJI NA http://zivotopis.osobnosti.cz/zdenek-pohlreich.php ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ne, že by snad nebyly Ramsay´s Kitchen Nightmares o třídu lepší, ale... Stejně je to trefa do černého, byť hlavně díky Zdeňku *píp* Pohlreichovi. Jakkoli je někdy teda strašlivá „hérečka“. Má to ovšem výrazně rostoucí kvalitu a zatímco první série je pouze takový "sympatický čecháčkovský pokus o Gordona", tak druhá série je již více svá a třetí již je bez výhrad "na nálepku". A vývoj pokračuje, jelikož kupříkladu šestá série je bez jakékoli nadsázky dokumentaristická sociální studie a nastavování zrcadel čecháčkovství, která onen původní převzatý a slepě překlopený koncept geniálně posunuje do zcela jiné roviny. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Kruciprdel, tak tohle tady ještě nebylo. Zdeněk Pohlreich, který je v oboru něco přes 35 let, se nechává zvát do restauračních zařízení a hospod, které zažívají krušné časy.. a má je dostat zpět na vrchol. Z každé faktické věty je jasné, že ví, o čem mluví. Jeho poznatky jsou věcné, často však bohužel opomíjené. Celé toto operování v kuchyni, na baru či u stolu je rozhodně poučné a zábavné, ta pravá zábava ale přichází, když se pan Pohlreich nasere a k sprostému slovu či vtipnému výrazu nejde daleko. Vrcholem je asi zatím "kluk, co si přišel hrát s kamením", i když je to tak trochu mimo mísu pořadu. A aby bylo jasné, o čem všem je řeč.. zde jsou hlášky: "Jestli chcete něco změnit, tak si tu hlavu votevřete, jo, vyndejte si ji ze zadku, začněte přemejšlet o tom, co změníte." "Co neumíte změřit, tak se nikdy nedodělá, to není krasobruslení todleto." "Vem si gumu a vygumuj si to z hlavy." "Hlavně to nezahustěte moc, jo, ať to není jak pudink nějakej zkurvenej." ()

Galerie (54)

Zajímavosti (47)

  • Zpravidla první část pořadu podléhá kvůli hrubému vyjadřování silné cenzuře formou pípání a část druhá, která je vysílána po 22. hodině, je bez cenzury. (Zdroj: Wikipedia.org)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama