Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

bakeero 

všechny recenze uživatele

"Ne Van. Stan." Kdyby mi bylo 13 a bylo to před 10 lety tak by mě to možná i trochu bavilo. Respektive by mě bavilo koukání na Pocahontas Revival a zdravotní sestřičku. Dneska už se polonahý krasotinky vyskytujou na netu v počtu větším než obrovském, takže mi trochu uniká účel vzniku tohoto filmu, protože vtipný to rozhodně není a navíc je to k smrti nudný. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo, že to bude pouze tuctová parodie plný klasických vtipů, ale není tomu tak. Je to horší. Příšerní herci, kromě Leslieho. Jediné na co se dá v tom filmu koukat jsou obří prsa Diory Baird a to se mi zdá dost málo. Nevím, proč si vždy myslím, že když si pustím takovýto film, že mě nadchne podobně jako Scary movie. Jedna z nejhorších parodií. ()

Reklama

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Zial, kedze som konal neuvazene, z coho vyplyva, ze moje masochisticke ja si nedalo povedat, a tym padom som tento "film" videl, mam v zasade aspon jednu alternativu (ba priam poslanie), co teraz urobit... Musim varovat kohokolvek dalsieho pred nerozvaznostou, ktorej vysledkom moze byt jedine totalne zhnusenie nad filmovym odpadom toho najhrubsieho zrna. Fakt, nepozerajte to. Aj keby ste sa maximalne zozierali nudou, radsej si zahrajte s priatelmi gulicky, ale sr@cke s nazvom "Stan Helsing" sa vyhnite ooobrovskym oblukom. Nepozerajte to, ani keby vam za to niekto chcel zaplatit. Verte mi -- za zbytocnu psychicku ujmu to vazne nestoji. 0%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tolik hororových legend na scéně, a tak mála prostoru se jim dostalo. Pár místeček, kterým se lze nenuceně zasmát však ve filmu pod mikroskopem najít lze. Musím ocenit hrozně super nápad. Čtveřice retošů se cestuje do městečka plného hororoých legend, přičemž na samotné cestě pár odkazů na horory také nechybí. To je skutečně nápad, ze kterého se dalo hodně vytřískat. Bohužel to zůstalo u toho "se dalo". Film je hrozně roztahaný a téměř o ničem, takže jen ti nejtrénovanější se ubrání mírnému znudění. Viděl jsem tucty podařenějších a hlavně vtipnějších parodií, ale úplná sračka tohle není. Myslím si, že těch 32 %, co tu k dnešnímu dni tak modře září, úplně kvalitě neodpovídá. Tak špatné to není. Když už jsem vymyslel 2 * téhle španělské parodii, tak tady je musím zanechat taky. Horší to nebylo. Upřímně jsem ale čekal mnohem větší zábavu. ()

Suzie1 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak blbě blbý, až je to chvílema vtipný. Trapnost všech trapností, tak moc trapný, že mě to sem tam nutilo se dementně usmívat. Nevim jestli to měl bejt vtipnej film, pokuď ano, je to špatný, ale jestli to měl bejt tak trapnej film, až to bude vtipný, je všechno v pořádku. Jo a Kenan T. v kostýmu seupermana, je prostě dokonalej :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama