Reklama

Reklama

Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě

  • USA Tales of the Black Freighter
Trailer

Animovaný příběh podle fiktivního komixu "Marooned", který si čte chlapec v komixu Watchmen, o námořníkovi, jehož loď je přepadena Černým škunerem a on jediný přežije na opuštěném ostrově. Jeho jediným cílem se stane varování rodného města… (xxvasa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Desivá a stiesnená predstava ľudskej šialenosti a bezútešnosti okorenená o prvok existencionalizmu, ktorý vytvára jeden z kľúčových príbehov vo vesmíre zvanom Watchmen. Dokonalé animované dielko, ktoré je neskutočné sledovať a ktoré plynie naozaj pozoruhodnou rýchlosťou a pritom je schopné zanechať nám stopy vedúce k odhaleniu ľudského trápenia a bolesti. To čo Moore napísal a Gibbons nakreslil, previedli Del Purgatorio a Smith k dokonalosti čo sa týka animácie. Jediná otázka zostáva - vyzeralo by to lepšie ako hraný film? Rozhodne ano. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

O tom jak vypadá peklo vypráví ztrápený námořník - o tom, jak neexistuje nebe a nic než moře v rozpravě objasňují žraločí čelisti a kusy těl námořníků. V poslední řadě pak o hloubce, čistotě prostoru a naději mluví sám příběh. Bizarní vyprávěný skrze umnou jak jinak než naturalisticky zvrásněnou animaci a hrubý, pod hladinu několik stop hluboko položený Buttlerův hlas. Krásná off-krmě...! ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Alex Tse, Zack Snyder .. Oh, there is no heaven, captain. Believe me, sir. I would know by now. ___ Hustá animace, výborná hudba a jeden příběh zatemnění lidské mysli, kterou zradí šlechetné úmysly. Doufám, že to do DC verze Zack Snyder nastříhá a proloží s dějem chytře jako v comicsu, takhle bez kontextu nemá parafrázní příběh z Watchmenů až takovou sílu. ___ Nastříháno až do Ultimate Cut verze. ()

Weirdman 

všechny recenze uživatele

Sympaticky nekompromisná záležitosť :)) Naozaj oceňujem, že si tvorcovia celého filmového adaptovania Watchmen dali tú námahu aj so zhmotnením tejto dejovej línie. Ale animák takto vytrhnutý z kontextu nemá svoju ozajstnú silu. V director's cute celého filmu sa bude určite znamenitejšie vynímať :)) ... (▼) ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Příběh, který jsem dostal naservírován v podobě krátkých útržků ve filmu Watchmen. Upřímně jsem nepochopil význam jeho výskytu, ale je to příběh hoden zamyšlení. Animace je zde na dobré úrovni a ikdyž by to chtělo nějakou výraznější zápletku, hlas Butlera nám vše vynahradí. Jako samostatné dílko by to vážně neuspělo, ale jako výplň to funguje. 70% ()

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné komiksové série Alana Moorea a Dava Gibbonse. (Terva)

Reklama

Reklama