Reklama

Reklama

Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě

  • USA Tales of the Black Freighter
Trailer

Animovaný příběh podle fiktivního komixu "Marooned", který si čte chlapec v komixu Watchmen, o námořníkovi, jehož loď je přepadena Černým škunerem a on jediný přežije na opuštěném ostrově. Jeho jediným cílem se stane varování rodného města… (xxvasa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

genetique 

všechny recenze uživatele

Butler svojim hlasom zvečnil ďalší príbeh, tentokrát určite najmenej rovnako krvavý ako jeho predošlé spojenie so Snyderom - '300'. Nadšenie z filmových Watchmenov mi stihlo v hlave dostatočne utíchnuť aby som tomuto filmu nedal vysoké hodnotenie len z dočasného ošialenia. A musím povedať, že práve tento kraťas sa stal ďalšou pozvánkou a dôvodom, prečo sa zamerať aj na comicsové, či animovanie prevedenie predlohy týchto hrdinov. 80%. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Krátky film, ktorý si lepšie vychutnáte, až keď si ho pozriete v celku a nie rozkúskovaný v hlavnom diele - Watchmen, ktoré štýlovo dopĺňa. Osamelý človek na hranici života a smrti a jeho bizardne šokujúca premena z rozumne uvažujúceho človeka na šialenca, pecka. Škoda, že pri opakovanom zhliadnutí stráca svoje mrazivé čaro a iba spolu s Watchmen funguje na 100%, osamote iba na takých 75%. ()

Reklama

vincent 

všechny recenze uživatele

Pribeh, ktory mi nejako v samotnej knihe Watchmenov nesedel ako jeden neprerusovany celok funguje vyborne. Temne, paranoidne a brutalne ukoncene genialnou pesnickou Niny Simones. Vynikajuco nakreslene, s pochmurnym komentarom Butlera by vydrzalo aj 90 minutovu stopaz. Som zvedavy ako to bude riesene s Watchmenmi na DVD. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Opravdový krátkometrážní animovaný horor. I když je příběh v druhé polovině snadno předvídatelný, zpracování a myšlenka přesto způsobuje úzkost, jelikož kapitánovo šílenství je tak pochopitelné a věrohodné. Animace potěší svým opravdu ponurým stylem a chraplavý hlas Gerarda Butlera bych bez jeho jména v titulcích nepoznal. A závěrečná píseň Pirate Jenny od Niny Simone je úžasná! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Snímek, co je vpleten do Rozšířené speciální edice Watchmenů, filmového díla Zacka Snydera. Příběh Černé lodě má se STRÁŽCI pramálo společného. První klad je, že dabující hlavního hrdiny je dobrý Gerard Butler a tím tak výčet kladů končí. Snad jen to, že to je dobře naanimované a příběh je vcelku zajímavý. Jako vsunutý příběh do snímku Watchmen je to dobrý nápad a je to velmi příjemné pokoukání. Nicméně jako samostatný film je to průměrný zážitek. (60 procent) ()

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné komiksové série Alana Moorea a Dava Gibbonse. (Terva)

Reklama

Reklama