Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud jednička měla koule, tak z dvojky zůstala vykastrovaná čubka. Dosadit na režisérská křesla dvě ségry, co na sebe upozornily psychárnou American Mary, se ukázala jako kurevsky špatná volba. Holky nejspíš jely podle školní příručky "Jak unudit filmového diváka k smrti", protože tolik klišoidní vaty jsem ve slasheru už dlouho neviděl. Jakob se skoro až se švýcarskou přesností objeví vždycky tam, kde se objevovali zabijáci už v sedmdesátkách - za vašimi zády. Takže nezapalovat sirky, neschovávat se na hajzlu, a hlavně (!) necouvat o několik kroků zpět bez ohlížení se. Co ale na moderním vyvražďováku vážně nasere, je naprostá absence brutálnějších mordů a koziček, obzvlášť v seskupení takových kočiček. Nemá cenu se dál rozepisovat, tohle se prostě nepovedlo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„See No Evil 2“ není slasher, který by zásadně zasáhl do žánru a něco nového přinesl. Je to horor, který hraje s tím, co má a nesnaží se o něco víc. Je to vyvražďování a unikání, což je podáno přesně v takové formě, jak očekáváte a chcete. Jako bonus k tomu máte celkem snesitelné postavy. Musím ale říct, že to gore mě přece jen trochu zklamalo, protože jsem od sester čekal trochu více. Film jako celek ale docela obstál a já jsem si ho docela užil. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kto videl Fritt vilt II a nepáčila sa mu nech tento film obíde míľovými krokmi,lebo dá sa povedať dosť veľká podobnosť,len nemocnica je zamenená za márnicu.Neskutočne nesympatické postavy a k tomu totálne nezmyselné a tupé scény.A Jacoba ešte urobili Gladiátorom,to už bola iná fraška.Za 2 lakačky po ktorých som sa skoro posral dávam 1*. Príbeh neoriginálny,spracovanie tupé,postavy primitívne, záporák trápny debilko, vraždy žiadny nový impulz som nepostrehol a mohol by som pokračovať ďalej ale vonkoncom sa mi nechce. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že z práce Soska sisters je cítiť nesporné zanietenie pre hororový žáner a ich filmy nie sú márne. Máme tu nekompromisného psychopata, veľkého ako stodola, ponuré prostredie márnice, v ktorom si parta pripitých teenagerov dá so zabijakom neplánované rendezvous a zopár nevyhnutných drsných zabití. See No Evil 2 v zásade spĺňa všetky atribúty poctivej slasherovej zábavy a radím ho k tým lepším vyvražďovačkám z ostatných rokov. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Glen prikývol na pretiahnutie celkom solídnej 1ky a takto jej zhybridoval bráchu. Tie úvodné preventívne prestrihy do "drinky sex" sračiek fungujú pre PG dorast kôli tržbám no neinovatívny Mr Goodnight by sa mal usadiť v garáži a googliť nápady. Konkurenciu má totiž nekonečnú a dúfam, že Sosky si to uvedomia ešte pred ďalším úderom. V režijnej práci ale majú moje požehnanie. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)
  • Sestry Soskovy si udělaly malé cameo, při úvodních titulcích na začátku filmu jsou vidět dvě mrtvoly, to jsou právě Jen a Sylvia. (Polgedney)

Reklama

Reklama