Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

USA jsou zemí neomezených možností. Tedy alespoň to tvrdí hlavy státu a vyžadují za to po svých otrocích, aby vydělaný peníz okamžitě proměnili v základ budoucích hypoték. Jen tak se může stát, že rodina prachatého manažéra žije ve zbytečně velkém domě na dluh a po ztrátě zaměstnání se nestěhuje do přiměřené nemovitosti, nýbrž prchá k rodičům. Musím se přiznat, že při této scéně jsem pociťoval upřímnou radost. Já jsem totiž přející člověk a tak všem manažérům světa přeji, aby jednou pochopili svou zbytečnost a ty, kteří odmítnou dělnickou kariéru, s radostí umlátím jejich zlatými padáky. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser John Wells /Pohotovost/ natocil len nudny film, ktory navyse v kinach uplne zhorel. Tema manazerov, ktori vdaka hospodarskej krize upadli divaka nudi, hlavne ked vidi, ze brali desta- pripadne stotisicove platy, tak akosi po tomto je divakovi ich filmovy osud ukradnuty. Ben Affleck hral akovzdy hovno a nijako sa teda nepredviedol ani kevin Costner /Tanec S Vlky, The Postman - Posel Budoucnosti/ a ani Tommy Lee Jones /Takovi normalni Zabijaci/. 30 % ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vrcholový manažer vydělává 700x více peněz než průměrný dělník. Pracuje opravdu 700x více než svářeč nýtů co celý den maká někde v hrozných podmínkách? Pokud se nehodláte smířit s nespravedlivou sociální nerovností dnešního světa, tak si pusťte tento film. PS: Zajímavé herecké výkony na pozadí standardních hollywoodských klišé. 65% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Mé akcie mají hodnotu 600 miliónů. Tak takovou větu by si zřejmě chtěl každý alespoň jednou říct. The Company Men je hodně hořké drama, po jehož zhlédnutí si budete přát, abyste lépe studovali, neměli žádný charakter a sem tam si mohli zalétat na Bahamy na dovolenou. Je to film o hospodářské krizi, která zasáhla téměř každého a ještě dodnes můžete slýchat o následcích. Myslím, že lépe to asi natočit nešlo, ale přesto se film místy nevyhne nudnějším místům. Škoda… 80 %. ()

jochanan 

všechny recenze uživatele

ja proste nejak nechapu, proc tady tolik lidi film zavrhuje proto, ze je manazerech, ktery byly preplaceny. mozna nekomu nedochazi, ze to preplaceni nebyla anitak jejich vina. ano, film jeplny klise, ale taky nadeje, ze poctivy lidi jsou (Aflleckuv svagr), ze je skvely, kdyz ma clovek rodinu, ktera ho podrzi atp. Ano, Afflecka mi misty rozhodne lito nebylo, ale na druhou stranu, ten pravej hajzlik byl velkej sef, ne on... Vzdycky je tezky jit v zivotni urovni niz, nez vas kdy napadlo, ze byste mohli byt. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Režisér John Wells při psaní scénáře čerpal z rozhovorů se svým švagrem, který se dostal do stejné situace jako hlavní postavy filmu. (Devitka)
  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama