Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nějaká sloučenina Predátora a Boba Fetta běhá kousek za Hurghadou a cvičí existenciální formu sci-fi. Budiž, proč ne, kdybych neviděl film Můj nepřítel, hodně by se mi to líbilo, takhle jsem jen nahlížel do té bublaniny a čekal na akci či nějaké překvapení nebo nějaké dramatické vyvrcholení. To se nedostavilo. Na amatérský snímek skvělý, na profesionální film slabý. Druhý díl snad opustí od hraní šachu v poušti a bude lepší, akčnější a alespoň trochu originálnější. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jednou dostal chuť na scifi a našel tenhle film. Moc jsem od něj nečekal a s pocitem, že si u něj odpočinu, se do něj bezhlavě pustil. Opominu jednu věc a to, že masky vypadají jako ze Star Wars a při prolézání galerii jsem si před shlédnutím říkal o co asi pude. Mno a následně už jsem byl vtažen do děje, samotný příběh je vážně jednoduchý a kromě honění po poušti se mnoha věcí opravdu nedočkáme. Mám rád zamotané příběhy, ale sem mi jaksi ten jednoduchý seděl mnohem více. Filmařsky jde o poctivou práci a je s podivem jak si režisér vystačil s tak málem, jedna poušť a dva tvorové, toť vše co dostanete, miň věcí uvidíte snad už jenom v novoročním projevu prezidenta republiky. Ok nebudu tvrdit ani to, že se tu hraje na nějak velkou originalitu, taky že ne a onen závěrečný zvrat to potvrzuje úplně nejvíc jak to jde. Nevím, všechno pohromadě to však funguje jako švýcarské hodiny a na evidentně nízko rozpočtový snímek jsem toho dostal víc než jsem chtěl. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Tváří se to hodně futuristicky, ale výstroj/výzbroj připomíná spíš komiks Příhody Malého boha, co vycházel v ábíčku tak před padesáti lety. Ale je super mít neobydlenou planetu, kde normálně svítí slunce, lítaj ptáci a den trvá 33 hodin, to se to pak hraje na vojáky. Trochu to brnká o zneklidňující otázky ohledně existence lidstva, ale v tomhle dost směšném pojetí mě to zas až tak nezneklidnilo. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Moc milé překvapení. Člověk se neubrání srovnání s Petersenovým „Enemy Mine“, ale dovolím si tvrdit, že Hunter Prey jde ještě o kousek dál. Je to mnohem svižnější, samozřejmě i modernější a hlavně to teda nekazí uspěchaný happyend tak jako právě Enemy Mine. Pravda, žádné velké umění to taky není, ale to od laciného béčkového sci-fi asi nikdo čekat nemůže. Já osobně tleskám, dobrého sci-fi není nikdy dost. Jen houšť a větší kapky. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Inspirativní a pěkně natočené nízkorozpočtové sci-fi o lovu jednoho vetřelce na tranzitní planetce. Dobře načasované momenty, které příběh dále posunují, když už se začíná jevit příliš přímočaře. Nakonec se přímo nabízí několik nestárnoucích a bohužel stále aktuálních otázek k zamyšlení, které je dobré si čas od času zopakovat. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama