Reklama

Reklama

Ben Kalmen měl všechno, na co jen člověk pomyslí: šťastnou rodinu, oslnivou kariéru, vlivné přátele. Snad proto, že jeho byznysem byly automobily, projížděl serpentiny svého života ostrým smykem. Jedna zatáčka se mu však stala osudnou, a po idylické cestě vzhůru následoval volný pád (v hereckém podání Michaela Douglase již druhý). V jediném okamžiku ztratil vše: rodinu, postavení i přátele. Jiný na jeho místě by své životní prohry možná řešil alkoholem, on se však rozhodl pro jinou terapii – sex! Místo aby nazul papuče, obuje se do lakýrek a vrhá se za každou kořistí – čím mladší, tím lepší... (North Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (73)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Další špatný americký pokus o psychologický film s přemírou povrchních dialogů a jednoznačně nastavených charakterů, které neprojdou žádnou kolizí. KOUSEK DĚJE s velice banálním vysvětlením příčin zkratu donedávna poctivého obchodníka. Otevřený konec je v tomhle případě vyjádřením bezradnosti scénáře, ale vzhledem k tomu, že divák nemá šanci sblížit se s hlavní - dost nesympatickou - postavou, je to vlastně jedno. /15. 4. 12./ ()

ext_ 

všechny recenze uživatele

Největší předností filmu je samozřejmě Douglas, o tom ale asi málokdo pochybuje. Hlavní problém tkví ale v tom, že scénář nakousne hned několik zápletek, které by sami o sobě vystačily na nový film. Benovo holkaření na vejšce a rady Jesse Eisenbergovi (mohlo být velice zábavné, na tom se měl postavit celý film), problémy v práci, neshody v rodině. Každá tahle odbočka by si zasloužila rozvést a hlavně dokončit, což se ale nestane, takže 90 minut jen tak proletí kolem. Právě absence jakéhokoliv rozuzlení je ranou na solar od tohoto filmu a brání mi v tom dát vyšší hodnocení. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už víš, co jsem za člověka, co dělám většinu večerů. Snažím se někoho najít, vzít ho domů a pak už ho nikdy nevidět." V jednom si z Benem rozumíme - až se na mě nebude nějakému felčarovi cosi pozdávat a bude mě chtít vyšetřovat, tak už se neuvidíme. Já si prostě dojedu život po svém a nikoli v čekárnách u doktora a polykáním oblbováků. Nicméně Ben vyslal do boje své přirození a já jsem mu ten úspěch přál, ale jakmile jednou zasunul nevhodně a začal se mu hroutit imaginární byznys, tak mě to přestávalo bavit. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

.. tak dlouho se chodí s džbánem pro vodu, až....... zůstanete sám, opuštěný a na dlažbě. Michael Douglas v další "Hře", kdy však nedostal dárek a lekci od bratra, ale přímo od života. Tyhle příběhy se dějí běžně kolem nás a je dobře, že byl takhle obstojně natočen. Mnozí se díky němu možná podívají do zrcadla. Michael Douglas film skvěle táhne, v menších rolích se objevují sympatiční Susan Sarandon a Danny DeVito. Tenhle film není klenot, ale taky není zbytečný. Má zde své místo. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že nemá cenu si hrát na nějaké velké tajnůstkářství o čem tenhle film je, protože prostě Douglas hraje ošousta za zenitem, který nemá prachy, nemá práci a jediné co mu zbylo je hlásit na všechny strany sexuální narážky a příležitostně ojet buď dceru své milenky nebo matku spolužáka svého vnuka. Hm, o čem to vlastně sakra bylo? Nějak mi tam na tom celém chyběl děj. Jeden herec film bez děje nespasí. Sorry, Michaeli. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku, částečně i na Fordhamově Universitě v Bronxu. (Terva)

Reklama

Reklama