Reklama

Reklama

Odbor městské zeleně

(seriál)
  • USA Parks and Recreation (více)
Rozhovor 10 - Lucy Lawless
USA, (2009–2015), 44 h 10 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Mark Rivers

Hrají:

Amy Poehler, Rashida Jones, Paul Schneider, Aziz Ansari, Jim O’Heir, Aubrey Plaza, Nick Offerman, Frank Medrano, Retta, Lennon Wynn, H. Jon Benjamin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(125)

Obsahy(1)

No řekněte, nebylo by skvělé mít taky tak iniciativní zastupitelku v místní vládě, která by místo masivní díry nebo chcete-li jámy mezi domky, chtěla postavit velký park pro potěšení a užitek obyvatel se svými dětmi? Někteří z Pawnee v Indianě si to ovšem nemyslí.
Seriál od tvůrce americké verze The Office - obdobně točené jako "mockumentary". (biskin)

(více)

Videa (35)

Rozhovor 10 - Lucy Lawless

Recenze (145)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Bohužel... Stávající 155. nejlepší seriál a 253. nejoblíbenější seriál na to prostě nemá... Ano, je vcelku zábavný, jsou tam zajímavé chvilky, poslední díl veeeelmi dobrý, ale..... Vezměme to popořadě. Sérií bylo 7. 1 - 2. série velmi dobré, člověk se nasměje, seznámí se s postavami. 3 - 4. série trochu horší, vtipy se stále opakují, stále stejní lidé a Gerry je oběť, jen aby tam měli někoho neschopného.... 5 - 6. série je pak děs a bída. Hlavní postava je naprosto šáhlá ženská, episody jsou v klasickém stylu "1) s mým životem se něco děje, 2) mohu na to zakulatit to, co se děje v práci, 3) jsem poučena prací, 4) aplikuji to v životě, 5) divákovi bylo předloženo moudro vysílaného dílu"... Naprosto otřesné. Nuda, vzdálení od reality, NUDA na to koukat... 7. série se maaaaalinko zlepšila, protože tam bylo mnoho odvážných rozhodnutí a skutků a poslední díl to velmi pěkně všechno spojil dohromady. Nic, co bych si za rok pamatoval, ale alespoň něco... CO SE MI LÍBILO: Hlavní postava to rozhodně nebyla... Jop, ta bloncka na obrázku... Přehledný přehled herců / jejich obsazení APRIL, RON, který NESTKUTEČNĚ válí a cituje ho celý internet v dobách roku 2015-2017, výborný Chris a podnikatelký Tom. Jiné herce bych zde nevyvýšil ani za nic... Tito byli vtipní, byli věrohodní, přesvědčili mě o tom, že takoví jsou i ve skutečnosti a prostě... Super. RON je největší bůh. Už jen kvůli němu se podívejte alespoň na pár dílů. STOJÍ TO ZA TO.... Nebo si najděte jeho hlášky na internetu. Nebudete litovat. Závěrem: Mám takovou tendenci tento seriál srovnávat s The Office (Americká verze) a oproti jmenované věci je to naprostá NUDA. Jen výše zmínění herci to trochu kryjí. The Office je takový dojemný úžasný super romantický zábavný trapný a usměvavý neskutečně vtipný dokonalý a životní příběh, který jen tak nikde jinde nespatříte. Bohužel, resp díkybohu nežertuji. Koukněte radši na to... Ale když tak přemýšlím, jen kvůli RONU SWANSONOVI koukněte i na tento seriál!!! Stojí za to!!! 65 % ()

Sammya odpad!

všechny recenze uživatele

Budu upřímná - nemám NEJMENŠÍ tušení, co na tom koho baví. Přetrpěla jsem, ano, přetrpěla skoro dvě epizody a musím říct, že jsem v životě neviděla horší seriál. Tohle má být sitcom? Ani jednou jsem se nezasmála, spíš jsem si jen říkala what the fuck?!. První řada je prý notoricky špatná, zkusila jsem i kousek páté řady a bylo to pořád hrozný. Tenhle typ "humoru" zřejmě nebude pro mě, jelikož tam žádný nevidím. ()

Reklama

Mira90 

všechny recenze uživatele

První dvě série ,,jen" za 4*, i tak se ale všichni pracovníci odboru ?městské zeleně? stali mými oblíbenci, každý jeden charakter je skvělý a je těžko vybrat nejoblíbenější postavu. Nicméně s řadou třetí to už je za 5*, parádně se bavím, celé je to takové uvolněné, plné nadhledu. Jaké štěstí, že jsem tento seriál objevil. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Ani jednu z hlavních postav představenou v pilotním díle jsem si nedokázal za 20 minut oblíbit natolik, abych pokračoval ve sledování. Ale věřím, že se k tomuto seriálu prokoušu. Akorát musím dozrát. Mám vizi, že to bude natolik suché, že i originál The Office místy zaostane a bude koukat s pusou dokořán. ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Po pilotu mi to dost přijde jako zkopírovanej kancl, plus nějaký scény který jsou takový "eeeeh?" Nevím jestli půjdu do dalších. Druhý díl o něco lepší, ale furt takový to, že se chvílema cítíte trapně. V komentářích čtu, že je to jen v první řadě, ale kvalita je lepší už v tom druhém díle. Jsem ochotný zjistit jak to bude dál :) ()

Galerie (2 856)

Zajímavosti (28)

  • Nick Offerman (Ron Swanson) je stejně jako jeho postava zkušeným truhlářem a řezbářem. (Brousitch)
  • Venkonvní záběry městské radnice, kde se většina seriálu odehrává, jsou záběry Radnice v kalifornské Pasadeně. (Aurum)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama