Reklama

Reklama

Odbor městské zeleně

(seriál)
  • USA Parks and Recreation (více)
Rozhovor 14 - Megan Mullally
USA, (2009–2015), 44 h 10 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Mark Rivers

Hrají:

Amy Poehler, Rashida Jones, Paul Schneider, Aziz Ansari, Jim O’Heir, Aubrey Plaza, Nick Offerman, Frank Medrano, Retta, Lennon Wynn, H. Jon Benjamin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(125)

Obsahy(1)

No řekněte, nebylo by skvělé mít taky tak iniciativní zastupitelku v místní vládě, která by místo masivní díry nebo chcete-li jámy mezi domky, chtěla postavit velký park pro potěšení a užitek obyvatel se svými dětmi? Někteří z Pawnee v Indianě si to ovšem nemyslí.
Seriál od tvůrce americké verze The Office - obdobně točené jako "mockumentary". (biskin)

(více)

Recenze uživatele fabecc1222 k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2009) (S01) 

Jsem si vědom toho, že o první řadě jsou zkazky, že je jasně nejhorší a postupně se to zlepšuje, tak to budu teda akceptovat a vrhnu se i do dalších řad. Budu doufat, že opravdu dojde k zlepšení, protože první řada se viditelně prostě hledá v tom, na co chce cílit a jaké zbraně v podobě humoru bude používat. Čekal bych větší absurditu či parodické ladění, tak uvidíme, jestli se toho dočkám. ()

Série 2 (2009) (S02) 

Tak druhá řada už do toho jde v plné parádě. Hlavně Ron hláškuje jako o život, a je úplně jasné, kdo je mou oblíbenou postavou. Jak narostl počet dílů, tak se zvětšuje prostor i pro další postavy, což je fajn. Taky si to našlo svůj styl, kterého se tvůrci po celou řadu drželi. ()

Série 3 (2011) (S03) 

Vždycky, když se udějí nějaké větší změny v hlavním castingu, tak má člověk obavu, jak si to sedne. Tady si to ale sedlo fakt dobře, a musim říct, že na Marka člověk hned zapomene, protože Chris i Ben to výborně doplnili a přinesli zas trochu něco nového. Zároveň tvůrci začínají více rozjíždět i osobní linky postav a po vzoru jiných sitcomů se nám to různě páruje. Z postav pořád jednoznačně vede Ron, to je prostě kanón hlášek a co věta, to tesat do kamene. Naopak Tom a Andy jsou takové ty postavy, bez kterých bych se klidně odešel. ()

Série 4 (2011) (S04) 

Ron Swanston je držák. Ten utáhne i jinak nudné epizody. Paul Rudd nebo některé další epizodní role jsou taky pořád velmi podařené. Ale přeci jen ta kvalita už neni taková jako předchozí dvě řady. Tom a jeho firma na začátku sezony, to už je prostě přes čáru snesitelnosti. A napárovat Toma s Ann? Však to je snad nejvíc nepravděpodobná dvojice z celého seriálu. To si snad tvůrci hodili kostkou koho dát dohromady a vyšli jim tihle dva. To se prostě nepovedlo. Snad to v další řadě nebude pokračovat a snad tahle řada nepředznamená nějaký postupný trend úpadku kvality. ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama