Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (152)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Takové zmatené spojení několika příběhů do jedné ne zcela celistvé linie. I tak ale může vzniknout zajímavá komedie s několika dobrými vtípky. Co je ale jednoznačně největším tahákem filmu jsou herci- Mila Kunis je svou krásou dokonalá, ať už hraje cokoliv (škoda, že tady nedostala více prostoru), Jason Bateman působil, jakoby hrál sám sebe (role mu vážně skvěle sedla) a s Benem Affleckem jsem se takto nebavil už dlouho. Celkově je to komedie, která nijak neprorazí, ale na zpříjemnění nudného odpoledne/večera je jako dělaná. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Vcelku sklamanie. Ako nie je to zlý film. Ale čakal som viac zábavy, viac vtipných situácií. Po komentoch som čakal viac od Afflecka. Nemám voči nemu predsudky ako mnohý. Napríklad daredevil mi prišiel ako dorbý film. Avšak tu ma Ben nepotešil. A vlastne nikto (možno až na Milu Kunis:-D). Priemer. Hrubý priemer. ()

Reklama

Maq 

všechny recenze uživatele

Tenhle Mike Judge je nejspíš chytrý chlap. Neservíruje humor s úšklebkem varietního klauna, aby každý vrták hned věděl, že se má mlátit smíchy. Obsazuje normální lidské typy a nechává je vést obvyklé řeči; chce to od diváka spolupráci, užít si jejich trapnost a směšnost. Nemnozí ocenili Judgeův předchozí znamenitý opus Idiocracy, a tenhle milý, kultivovaný humorný příběh dopadá ještě hůř. Nemám rád komedie, které nařvaně "vrcholí", a i toho nás Judge ušetřil - zápletka se přirozeně urovná. --- Jedna věc mě trochu rozčilovala: Rozumný chlap by měl poznat, že když se na něj začne lepit samička-predátorka, něco, tedy prachy, je ve vzduchu. Druhá věc mě nadchla: Byl jsem taky kdysi takovým panem továrníkem, a ty řeči a představy dělníků o byznysu a továrníkově životě, ty byly naprosto trefné. Tohle ale naplno ocení jenom ti, kteří to osobně znají z pozice šéfa. Z čehož vyplývá, že sranda "pro lidi" je mnohem lepší kšeft. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Zrovna celkem nedávno jsem po Absurdistánu i zde na čsfd psal oslavující komentář na nestandardnost Mikea Judgea a jeho komediální “originalitě”. Tento mnou vnímaný status potvrdil i ve svém novějším snímku Extrakt. Dostal zřejmě i vyšší rozpočet a tak mohl roztočit veselohru s timingovou jistotou v podobě Jasona Batemana, SNL hvězdy Kristen Wiig či u mládeže populárního sexy diblíka Mily Kunis. Roztáčí celkem běžný příběh o hledání hodnot, které ale Judge vyšperkovává věcmi, které u jiných “PG/Disney” komedií nehledejte (postavy berou drogy, podstatou úrazu je ustřelená koule, atd.). I když ne vždy pálí do černého, veselého, stále zůstává tento snímek malým zjevením mezi komediemi dneška, které jsou bohužel jedna jako druhá. 75 % ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

K téhle komedii jsem přišla díky Mile Kunis a ač toho nelituju, z nova už tenhle snímek nepotřebuju vidět. Takový ten film, který ani neurazí ani nenadchne. Bylo tam sice pár lepších momentů, například Affleck v podání sjetého barmana byl skvělý, babka, co nechtěla zastavovat provoz, když nováček nestíhal taky...ale jinak průměr, šeď a nic zvláštního. Krásné 3*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v americkém státě Kalifornie ve městě Santa Clarita v srpnu roku 2008. (Terva)
  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama