Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (473)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Sestavu si Nancy Meyers vybrala nadmíru dobře. Snímek sice pořád nedosahuje kvalit jejího profláklého Po čem ženy touží, ale každý den nemůže být posvícení. Třešinkou na pomyslném dortu budiž vedlejší role Johna Krasinského, nastávajícího jedné z Janiných dcer. Pro film je podobnou figurkou jako král Jelimán pro Madagaskar. Vtipkuje, neustále se pohybuje od jednoho trapasu k druhému, roztomile se usmívá (aspoň něco pro naši mladší generaci). ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení... Je vidět že Nancy Meyersová není žádná mladá koza, která zobrazuje muže jen jako nepotřebné karikatury živočichů, které se chovají naprosto idiotsky... Už za to má u mě obrovské plus.... To další je za to, že obsadila Steva Martina do takové role, aby si napravil reputaci po příšernostech typu Dvanáct do tuctu nebo nedej bože Růžový panter... Steve Martin tady exceluje v roli jeho nátuře blízské, resp. v takové roli, jaké v jeho podání milujeme, na které jsme zvyklí... A i dále jsou tu jen a jen samé plusy... Meryl Streepová, Alec Baldwin, ne-až tak-americký-happy-end, a v neposlední řadě překvapivý a překvapivě sympatický John Krasinski... S tímto hercem jsem až doposud zkušenosti neměl a mile mě překvapilo jak jeho herectví, tak role, která pro něho byla napsaná.... Zeť hlavní hrdinky Harley je jednou z vůbec nejsympatičtějších postav v celém filmu... Vážně nevím co v rámci žánru filmu vytknout, snad až na trošku pomalejší rozjezd, kdy doslova čekáte na vtip... Ovšem v rámci vyrovnání nepříznivého hodnocení dám o jednu hvězdičku navíc... ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Božská Meryl, jak já moc tě miluju. Chci vidět další tvé filmy. Zde jsi opět předvedla, že patříš mezi nej herečky. Jen je škoda, že se nám to pořád nějak komplikuje a nemůžeme se poznat:-) Byl to tvůj herecký koncert. Za výkon ti dávám pět hvězd. Pupkatý Baldwin nezklamal a společně s Meryl si užívali sex. Jak já mu to záviděl:-) Malou kaňkou na filmu je herec Steve Martin, kterého opravdu nemám rád, i když zhulenému mu to celkem šlo:-) A představte si, že znám na Vysočině jednoho řidiče linkového autobusu, který vypadá úplně stejně. Oznamuji vám to jen proto, kdyby jste s ním náhodou jely, tak aby vás nenapadlo, žádat ho o podpis:-) Filmu dávám slušné čtyři hvězdy. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná a nepříliš originální love story o životem ošlehaných padesátnících, která má pár vtipných míst a tahounku Meryl Streep. Nic víc. Nancy Meyers má štěstí, že v tomto případě neoriginalita diváka neotravuje, naopak, film příjemně plyne a vy za pár dní ani nevíte, že jste ho viděli. Ale za tři roky si o v televizi dáte klidně znovu. Alec Baldwin ještě má nějaké charisma, John Krasinski z amerického Kanclu je přirozený a jeho chvilky patří k tomu lepším ve filmu, jen Steve Martin je tu nevýrazný - při pohledu na jeho obličej jsem měla pocit, že je napíchaný botoxem a tudíž mu moc nejde ovládání mimických svalů. 55 %. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Když Meryl Streep juchala na ABBU, tak to šlo pochopit. Když ji ovšem Meyersová nutí stejně juchat i s upištěnými kamarádkami při debatách o srostlé vagíně, rozplývat se před natřásajícími se tuky páně Baldwina či předstírat, že bezmála sedmdesátiletý Steve Martin je "Pan Božský", tak to poněkud ustřelila. Poněkud hodně. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení snímku probíhalo od dubna do srpna roku 2009. (jezurka42)
  • Téměř veškeré interiéry byly natáčeny v New Yorku. Tam byl ale v době produkce filmu sníh a teploty okolo nuly. Sluneční svit za okny byl tak přidán až ve studiu, aby nebylo poznat, že natáčení neprobíhalo v Santa Barbaře. V kanceláři Steva Martina (Adam) jsou dokonce zataženy žaluzie, protože se za nimi nachází mrakodrapy. (Ernia)

Reklama

Reklama