Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (473)

imf 

všechny recenze uživatele

Nancy Meyers a další óda na to, že mít sex po padesátce je fajn a všichni v sále to musí vidět! Ačkoliv věřím v dlouholetý sexuální apetit, některých záběrů bych mohl být ušetřen. Dodnes nevím, jestli mě víc děsí rachitický Steve Martin bez panterovského přízvuku nebo těžkotonážní a zcela nahý Alec Baldwin, který si po úspěšném zásunu pohladí Meryl Streep v rozkroku a řekne "konečně doma". S morálně pokřivenou zápletkou mám ten nejmenší problém, tahle dialogová a dějová bída útočí pod pás hlavně obrazem a zvukem. Vraťte nám Mamma Mia a chrchlajícího Brosnana. Všechno, jen ne skypování s odhaleným Baldwinem. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Sestavu si Nancy Meyers vybrala nadmíru dobře. Snímek sice pořád nedosahuje kvalit jejího profláklého Po čem ženy touží, ale každý den nemůže být posvícení. Třešinkou na pomyslném dortu budiž vedlejší role Johna Krasinského, nastávajícího jedné z Janiných dcer. Pro film je podobnou figurkou jako král Jelimán pro Madagaskar. Vtipkuje, neustále se pohybuje od jednoho trapasu k druhému, roztomile se usmívá (aspoň něco pro naši mladší generaci). ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Meryl už natočila lepší filmy, Nancy Meyers bezpochyby taky (Prázdniny patří mezi mé oblíbené "můžu vidět opakovaně" slaďáky), Baldwina, ani Martina moc nemusím a příběh mě víc nudil, než bavil, takže mi kromě Meryl v tomto filmu opravdu mnoho nezbylo. Tak nějak jsem si při sledování zavzpomínala na De Nirovo Pohodáře, kteří, oproti těmto Komplikacím, v tématu komediálně/dramatického stárnutí vítězí. Tento film nemám chuť vidět znovu, už takhle mi dal zabrat. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Já se stím srát ovšem nebudu. Spoiler: Celý film čumíte jak Streepova dělá nějaký píčoviny, asi už senilita klepe.. ne počkat, asi už senilita dávno vešla do domu. Alec Baldwin tu nikoho při natáčení neodpráskne.. nuda. Steve Martin neni herec, měl jít spíš makat do globusu do skladu a jezdit s paletákem a ty xichty dělat na skladníky. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Ackoli je tahle zapletka uz notne okoukana, v podani Meryl a Aleca me proste neskutecne bavila! Oba jsou vic nez skveli a navic jim to dohromady moc slusi a proste ladi. Klobouk dolu za takovou volbu! Myslim, ze jim i smele sekunduje Steve Martin. Ackoli nam taky dost zestarnul (a asi prosel plastikou ci co), herecky um ma proste v krvi. Jedine, co me vytacelo, byl pristup deti... klasicky americky pohled na svet, kdy se vsechno toci jen podle deticek a jejich rozmaru, brrrr. Rodice snad maji pravo na svuj zivot, i kdyz maji deti, ne? Ale celkove hezka ctyrka. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Interiér domu hlavnej hrdinky filmári vybudovali na obrovskom broadwayskom pódiu v Brooklyne. Jeho stavba a výber každého doplnku trvali niekoľko mesiacov. (pokerkiller)
  • Natáčení snímku probíhalo od dubna do srpna roku 2009. (jezurka42)

Reklama

Reklama