Reklama

Reklama

Malé dějiny jedné rodiny

(seriál)
Československo, (1988–1989), 15 h 34 min (Minutáž: 16–23 min)

Režie:

Ivo Paukert

Hrají:

Milena Dvorská, Alois Švehlík, Pavlína Mourková, Jakub Wehrenberg, Jan Kanyza, Václav Mareš, Rudolf Hrušínský, Ota Sklenčka, Josef Langmiler, Jan Čenský, Gabriela Vránová, Dagmar Havlová (více)
(další profese)

Epizody(47)

Obsahy(1)

Seriál ze současnosti, který odrážel dobu nástupu perestrojky i se satirou na současnou dobu. Do jednotlivých dílů byly vloženy aktuální události dne i týdne, třeba že na Vinohradech spadlo v noci lešení nebo že Gorbačov odpoledne odletěl na návštěvu Gruzie. Na příkaz ÚV byl seriál ukončen 19. října 1989. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele sator k tomuto seriálu (5)

Malé dějiny jedné rodiny (1988) odpad!

Myslel jsem že na to budu koukat jako na naprostý relax a užiju si aspoň změně tváře-to ale fuckt nejde.... ()

A zase ta škola (1988) (E01) 

Očekávané štěstí, je motorem lidského života... Redaktorka místního plátku "Dubická záře", Marta Kolářová (Milena Dvorská) nestíhá plnit pracovní ani rodinné povinnosti. Do toho přichází 1. září a je třeba shánět povinou školní výbavu. Marta si vylévá si srdce u svého bratra Filipa Bláhy který je knihovníkem (Jan Kanyza) a který se nebere příliš vážně. Z prázdnin se vracejí děti Kolářovi Lenka (Pavlína Mourková) a Jan (Jakub Wehrenberg) na nádraží ve Vrbici na ně čeká jejich otec Jiří (Alois Švehlík). ()

Den horníků (1988) (E02) odpad!

🙈 Redaktorka místního plátku "Dubická záře", Marta Kolářová (Milena Dvorská)  dostala za úkol na Den horníků spáchat článek o hornictví. A protože je perestrojka a leccos už se smí, zvolí jako téma svého tchána Koláře, horníka (Rudolf Hrušínský),  který nebyl pozván na Hornické oslavy, ale přesto se tam dostal. ()

Rekonstrukce (1988) (E03) odpad!

Myslel jsem že na to budu koukat jako na naprostý relax a užiju si aspoň známé tváře-to ale fuckt nejde.... ()

Reklama

Němá tvář (1988) (E17) 

Proč Němá tvář? Blíží se Vánoce. Maminka Kolářová (Milena Dvorská) peče jen jeden druh cukroví protože se dohodli s kolegyněmi z práce že si pak svoje výrobky budou vyměňovat, ale něco se zadrhne a všechno je jinak... Do příběhů vstupuji dva šizuňkové (Miroslav Středa) a Kokeš (Josef Augusta), kteří prodávají předvánoční kapry. ()

Reklama

Reklama