Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (106)

johhny007 

všechny recenze uživatele

Tento film nesoudím s 1 dílem , protožem se na něj chystám a ještě jsem ho neviděl , ale musím říct , že když to má být komedie tak jediné co mi tam přišlo dobré byl 1 gag no a to vše a jinak musím říct , že se mi líbil dabing Petr Rychlý jako hlavní představitel se mi líbil , jelikož ho mám zafixovaného z Marmaduka jinak trochu suchárna - průměr ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Spousta narážek na známější i méně známé filmy jsou fajn, ale už jen fakt, že si jedničku pamatuju dodnes skoro celou a dvojku, kterou jsem určitě viděl, jsem si musel pustit znovu, o něčem vypovídá. Kdo má rád zvířata, nechť si tu třetí přidá, ale i když jsem vyloženě pejskař, u pokračování Jako kočky a psi jsem často trpěl. Jediná záchrana je stopáž, která sotva přesahuje 70 minut. ()

Reklama

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Taková "blbinka" na odreagování, pár vtipů se celkem povedlo, ale nejlepší scéna z traileru (veverka) byla v češtině naprosto debilní, když vezmu v úvahu, že jsem se na to díval jenom kvůly té scéně.. No co se týká animace, tak byla v některách momentech dost špatná, ale pokud před filmem vypnete mozek, tak vám to ani nepříjde. Tak, tak 3*. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Tak si po dlouhé době nadhodnotíme. Úvodní titulky ve stylu Bond, odkaz Batmana, Terminátora a Cobry, kocour alá Hanibal, zfetované kočky, štěňátka a koťátka, hláškující holub (který pokaždé když otevřel zobák, zabodoval), myška Dobrota (naprosto k sežrání) a ty psí oči! mě celých 90 minut bavili a to bez přestání. Měla bych se stydět, že se mi to líbilo? Nestydím! Klidně bych se na to koukla znova, páč při pohledu na prohnanou Kitty si připadám taková nádherná :o) „Vážně při drbání škubeš packou jako na kolobrňdě?“ ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nemálo lidí, kterým se líbil první díl se dost těšili na tento druhý s očekáváním, že bude aspoň tak stejně dobrý... Bohužel u mne tento snímek opravdu nedosahuje kvalit prvního dílu... Zápletku bych ještě bral, ta celkem i šla... Nicméně to ostatní již už moc nešlo... Stokrát otřepané klišé a dokola ty samé vtípky, srandičky atd. byli vtipné v prním díle, ale když je vidím pořád a pořád, tak upřímně mne to začne nudit... Málokdy jsem se zasmál a to na dobrou komedii je špatné... Už raději nějak ani nezmiňuji skoro až přehnanost některých věcí, ale to bych ještě snesl... Celkově takové, já nevím, nezáživné... Škoda, čekal jsem od toho opravdu daleko více... Nicméně myška Mlsík byla skvělá... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Tank, který má MEOWS chránit před psy, má na boku nápis PU55, což odkazuje na slovo „puss“, které v angličtině znamená „kocour“. (LindaKola)
  • Je možné všimnout si, že bílý kocour Zvoneček má na obličeji masku Hanibala Lectera. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama