Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu přehnaně emocionální a odporně americké, na druhou tvůrci přesně vědí, jak se mají dělat televizní pořady. Je to akční, silné, s vypjatým příběhem a plné očekávání a bažení za dalšími změnami, prakticky dotažené k dokonalosti a hlavně šíleně zábavné. Tomuto pořadu nesahají podobné padělky, hlavně ty české, ani po kotníky. ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Ach ten American dream..nechutně komerční.. ale! .. mě to baví. Vzhledem k mé nadšenosti ke všemu co se týče architektury, designu, exteriéru a interiéru se na tenhle pořad v sobotu při obědě ráda mrknu. Ovšem předem musím počítat s tím, že se budu muset rozčilovat. Když ono je to tak strašně dojemný, že to prostě jinak nejde. A taky nesmim opomenout to, že všichni designéři (zejména Ty Pennington) jsou opravdu milý lidé ;)) ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Hraje to možná až moc na city a je tam strašně cítít ten americký patriotismus což v naší kultuře působí hrozně. Jenže jiná země jiný mrav a tak je to. Pořad je zábavný a dojemný zároven. nejvíc se mě líbí, že se pomáhá těm , kteří to potřebují, samozřejmě by to někteří potřebovali víc, ale nejde vyhovět všem. Mě na tom nejvíc fascinuje jak dokáží, za týden udělat komplet nový barák a se zbouráním starýho. Ano nemají tam jako u nás klasický cihlový domy, ale i tak, mě překvapuje,jak si s tím poradí a když vidim jaká armáda nadšenců a dělníků na tom s radostí a zadarmo maká. Si říkám, jak rychle by to asi šlo u nás. Jen se divím, že se tam v takovém počtu nepomlátí a navzájem se nepletou a ví co má kdo dělat. Ukazuje se , když jsou peníze a nadšení jde lecos. ()

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně tiltující záležitost - ať už je to celý fake nebo jsou ty rodiny neschopný se postavit na vlastní nohy skutečný. Zápletky typu "je mi 26, mám dvě děcka s vrozenou chorobou, blbou práci a manželku bez práce, tak mě nenapadne nic lepšího než si udělat další dvě děti (obv se stejnou vrozenou chorobou) a pak škemrat ať mě postaví barák" jsou fakt na poblití. A k tomu tuny patosu apod. Absolutně strašný, snad nikdy mě sledování nějakého pořadu v televizi tak nerozčílilo jako tohle. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Je to tak neskutečně AMERICKÝ pořad! Takové ty typické americké emoce! Ale ono to prostě funguje a fungovat bude. Možná to je díky srdcervoucím vsuvkám opravdu brak, jak tu píšete... Patetické? Hraje to na city? Rozhodně. Ale už několikrát mě to vážně dojalo a když už jsem si myslel, že už nic víc dojemnýho udělat nejde, oni vymyslej ještě něco tááák mnohem víc předojemnějšího! Sentimentem se zde opravdu nešetří, ale rozhodně to v TV působí... pěkně. :)) A když to těm lidem pomůže... Krom toho ty baráky jsou úžasný. Otázkou samozřejmně je, jak rodina utáhne dům, jak to chodí na natáčení pořadu, ale mám-li hodnotit pořad, tak mě klidně ukamenujte... 4*! :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)
  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)

Reklama

Reklama