Reklama

Reklama

Past

  • Česko Případ Stone (více)
Trailer 1

Jack Mabry, vězeňský kurátor, počítá dny, kdy odejde do důchodu. Dříve však musí ještě přezkoumat případ Geralda „Stonea“ Creesona, který je ve vězení za vraždu svých prarodičů – smrt upálením. Nyní se blíží doba, kdy by mohl být podmínečně propuštěn, a Stone potřebuje přesvědčit Jacka, že se změnil… Jeho záměry ovlivnit Jackovo rozhodnutí mají však závažný a neočekávaný efekt na ně oba. Tenká linie mezi padouchem a právníkem se nebezpečně zužuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Jsem Stone. Říkají mi tak kamarádi.“.....nebo ...... Buď tiše a věř, že jsem Bůh.... Co z toho je pro film příznačnější stále nevím. Je tu totiž tolik věcí, které můj nízký intelekt nedokáže správně pojmenovat. Třeba ,,SPIRITUÁLNÍ PRAVDA“ či ,,BOŽÍ NÁSTROJ“. Napsat s vážností o čem film je, tak určitě víc o cestách víry než o vězení. O pochybnostech, hříchu, očistci. A zatím co se E.Norton mění ve spirituální zjevení, tak mu ostatní píchaj ženu. Ty 2* jsou hlavně za výbornýho Nortona a posledních 10 minut. Z nich je cítit podobné charismatické ,,chvění“ jako třeba v Magnolii. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět krásný oči a bradavky M.Jovovich. 2.) Často přemýšlím o věcech, který jsou nekonečný. 3.) K propuštění z basy mi chybí už jen několik pohovorů. 4.) Jsem fanda filmů s pomalým, nudným tempem. 5.) Nevím, kdy provádět detoxikaci magnety. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O co se Stone pokouší, tomu rozumím, potíž je ale v tom, že takhle zkrátka a dobře psychologické drama vypadat nemá. Může za to jak bezradný scénář, tak režie, a výsledkem je jediná hvězdička za tradičně vynikající výkon Edwarda Nortona. Jinak takhle zabít herecké obsazení a slibný námět, to už chce opravdový talent. Celkový dojem: 25 %. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi dlouho líbil, říkal jsem si, že to buduje zajímavou atmosféru a pak to najednou skončilo a nějak jsem přesně nepochopil, co si mám jako konec domyslet. Rozešel se Stone s Lucettou po svém "prozření" a ona skončila jako barová kurva? Zapálil ten barák nebo to byla náhoda? A dozvěděla se o tý "aféře" Jackova bláznivá stará? A co se stalo s nim? Nevím no... ten konec mě nenadchnul, takže jen za tři hvězdy. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda fatalni prohra. Jen kroutim hlavou nad tim, jak se Curranovi povedlo docilit, ze Robert De Niro, Edward Norton i Milla Jovovich, ktere mam vsechny rad (2 z nich jsem mel dokonce v topce), dokazal v ramci tohohle kousku transformovat na tak otravne a nesympaticke herce a z celeho filmu zplodit tak neuveritelne unylou a nudnou zalezitost? Jeho predchozi The Painted Veil se mi libil, ale tohle je proste uplne totalni fail. A ten radoby nakrapnuty Nortonuv hlas me vytacel non-stop k nepricetnosti! 2/10 ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Film se mi po silvestrovské kocovině zdál pohodový, který ničím neurazí ani nenadchne. Nic tam nehraje, žádné zvraty, které by dokázaly odtrhnout ze židle se nekonaly, hezky se koukalo na perfektní herecké výkony hvězdného obsazení a hlavně se u toho krásně relaxovalo, což bylo přesně to, co jsem po včerejšku potřeboval. Celé je to o psychice postav a své fanoušky si Stone určitě najde, bohužel po shlédnutí mi konečně všechno došlo - Je to pouze film o lidech s nadměrnou depresí a kromě zhoršení jejich psychického stavu se tu neděje vůbec nic. Mimochodem doporučuji se podívat na posledních 5 minut, takový nudný konec snad ještě v žádném filmu nebyl. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (7)

  • Snímek se natáčel v Michiganu, scény z vězení v Michigan Correctional Facility a v Blackman Township. [Zdroj: Svět filmu] (Nons3nse)
  • Film vydělal 8 224 777 dolarů, což je přibližně jedna třetina rozpočtu. (Kuzmik)

Související novinky

Superhvězdné novinky

Superhvězdné novinky

27.04.2009

DiCaprio, Norton, Washington, Jolie. Bez zbytečných řečí se vrhněme na jejich nové projekty. Leova produkční společnost Appian Way už před časem zakoupila práva na bestseller Joshe Bazella Beat the… (více)

Reklama

Reklama