Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (77)

matt6 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka največšieho kalibru, čisté béčko s idiotskými hercami, a otrasnými, šablehodnými efektami. Podobných námetov sme tu mali už veľa - zemetrasenie, tornáda, hurikány, záplavy, asteroidy... Blesky sú síce originálne, no tento film nápad nezachráni. Je to však brutálne nelogické a otravné ako podobne ladené tv-filmy. A nakonci ten námet na pokračovanie, ty vole tak to je už hardcore :D. Ani neviem začo, ale odomňa 10% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takács se po pavoucích a bůh ví čím ještě pokouší natoči katastrofický film. Ale kde jsou třeba takový Ice spiders aspoň zábavný tam je NYC zatraceně nudný. Efekty mi u filmu nikdy nevadí, blbosti odpouštím, hlavní je že film nenudí. Ale bohužel tady i když má zajímavý provedený a nápad tak dost nudí, scény pod rukou sochy bych úplně vypustil protože jsou naprosto nezajímavé, škoda že nakonec nedostalo víc prostoru ono tornádo, takhle koukáme jen na bandu pošahanců co se snaží zastavit tornádo, film nepostrádá ani většinu klišé, jako třeba vláda která to chce udělat po svém. Efekty jak jsem řekl mi nevadí a proto jsem si film užil ještě víc. Jenom prosím režiséra Takácse, i když vím že nic podobného jako skvělé The gate už nenatočíš, kašli na ty katastrofické filmy(nomen omen) a toč blbůstky se zvířatama typu Mosquito man či Mega snake, u těch se člověk aspoň nenudí. ()

Reklama

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo. Jednu hvězdičku ještě oželím. Sice nevím proč, ale udělám to. NYC: Tornado Terror? Spíš NYC: Movie Terror. Tohle je vyložená Novárna, nevim, jaká jiná stanice by to kupovala... možná TV Barrandov. Efekty hrozný, prostředí nudný jak štafle a koncept přírodní katastrofy je prostě ta největší debilita, kterou můžou dokola zpracovávat... nesnášim katastrofický filmy! Rozmyslel jsem si to, dávám odpad! ()

filip.novak odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni se diví, že se katastrofickými TV filmy (s katastrofální kvalitou) roztrhl v poslední době pytel, ale mě to nepřekvapuje. Poptávka po tomto druhu filmů očividně je, o lidech je známo, že jsou kulturní barbaři a ke štěstí jím stačí špatný film s ještě horším scénářem, o tricích raději nemluvím. Ale běžný divák Franta vidí pouze film o tom, jak se ničí New York, a řekne si „Fíííííha, to bylo napínavý ... a jak to tornádo zničilo tu sochu ... to bylo vzrůšo.” Divák je spokojen, peněženka producentů taky, jenom kritici a filmoví fanoušci si rvou vlasy. Tfuj. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Příroda se zase hněvá a jak obloha nad N.Y. patří za všech okolností pyšnému americkému národu, tak k nedělnímu odpoledni na Nově náleží katastrofický film, u kterého pokaždé zažijete Danteho Božskou komedii v podobě příběhového Pekla, Očistce vyblitých dialogů a počítačových defektů a závěrečné titulky nesoucí nebeský Ráj. Scházel mi už jen na vrcholu Empire State Building přivázaný Václav Klaus, jenž by tak dlouho uprostřed ničivých vírů tornád a elektromagnetických bouří dostával rány bleskem do tenisového lokte, až by odvolal vše hezké, co řekl o globálním oteplování. Úplně ho slyším: „Ne, ne, ne, to je falešná hra, Matičko přírodo…“ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama