Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Příroda se zase hněvá a jak obloha nad N.Y. patří za všech okolností pyšnému americkému národu, tak k nedělnímu odpoledni na Nově náleží katastrofický film, u kterého pokaždé zažijete Danteho Božskou komedii v podobě příběhového Pekla, Očistce vyblitých dialogů a počítačových defektů a závěrečné titulky nesoucí nebeský Ráj. Scházel mi už jen na vrcholu Empire State Building přivázaný Václav Klaus, jenž by tak dlouho uprostřed ničivých vírů tornád a elektromagnetických bouří dostával rány bleskem do tenisového lokte, až by odvolal vše hezké, co řekl o globálním oteplování. Úplně ho slyším: „Ne, ne, ne, to je falešná hra, Matičko přírodo…“ ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Proti lacným katastrofickým tv filmom v zásade nemám nič, keď sú uvádzané v televízii v neskoršom vysielacom čase sa kľudne dajú pozerať s jedným okom zatvoreným. Dokonca odomňa sem - tam dostanú aj nejakú tú hviezdu. Zarazilo ma však, že s týmto filmom som sa stretol na dvd a po dopozeraní mám pocit, že aj lacná edícia by mala mať svoje hranice :) Za túto somarinu je fakt aj 1,5€ veľa. ()

Reklama

Kaucuk odpad!

všechny recenze uživatele

Bože ten závěr vypadal fakt na pokračování...teda byl bych rád, kdyby si některé filmy tvůrci nejdřív sami pustili, než to vypustěj do koloběhu filmového průmyslu. Takhle chabý triky a milionkrát přehrávaný scény mě opravdu uzemňovaly. I když místama sem se od srdce zasmál, ale to v danou situaci neměl bejt diváckej projev, kterej by pachatelé tohohle filmu očekávali. Dávám odpad, protože díky tomu filmu na mě došla divná nálada...jdu to spravit něčím lepším....třeba televizníma zprávama, počasím nebo reklamama...Jééé sladké reklamy. ()

corona 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť pekné tornádo pustite si ho radšej na youtube v tomto filme sa ho nedočkáte. A prečo to skoro vždy schytá Paríž? Lebo ten ako jediný dokážu Američania z európskych miest identifikovať /aj to len keď ukážu Eiffelovku/. Ako som už dávnejšie raz napísala, jedinou katastrofou je sledovať tento film. ()

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Milí páni vodiči autobusu nám počas (úmornej!!) cesty do Londýna boli ochotní zapnúť niekoľko filmov. Väčšina z nich bola slušná a ubehla rýchlo, no Tornádo nad New Yorkom mi len predstavilo nový odtieň tunajšieho hodnotenia "odpad". Ak som za zmysluplnejšie považoval sledovanie nemeckých diaľnic, niečo s tým filmom fakt nebude v poriadku. (10%) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama