Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (77)

misulka03 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně reálný film :D, snad ani nemá cenu komentovat jeho efekty, režii atd. To co se zde předvádělo bylo prostě nereálné!Prostě to byl děs. Herci možná byli dobří - já prostě ani nevím, protože u těchto filmů vás hned otráví děj a způsob natočení, že herecké výkony nemají cenu a nedostanou ani žádnou příležitost předvést, co v nich vězí, takže nemůžu hodnotit jinak :( Film jsme dokoukala do konce, protože jinak bych tento film nemohla kritizovat a ten konec v Paříži?? No comment :-D ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Film který začne jednou scénou která se stále opakuje celých 87min. Pořád dokola případy malých tornád v parku, nic nového se nedělo. Efekty byly šíleně počítačové, a na tu dobu r.2008 by se to dalo rozhodně lépe vypracovat... Já vlastně ani nevím jak to dopadlo, když byla posledí reklama odešel jsem, a k filmu se již nevrátil, jaksik mě přešel zájem vědět jak to dopadne. Nejvíce mě asi pobavila část kdy spadla ruka od sochy, a někdo kdo byl schovaný uvnitř čirou náhodou řekl: "Myslím že to byla ruka" Celkem zvláštní že někdo kdo to neviděl ví co se stalo, takže trošku nedomyšleno. 1* Dávám za prostředí a za hezké New Yorské počasí. ()

Reklama

Kaucuk odpad!

všechny recenze uživatele

Bože ten závěr vypadal fakt na pokračování...teda byl bych rád, kdyby si některé filmy tvůrci nejdřív sami pustili, než to vypustěj do koloběhu filmového průmyslu. Takhle chabý triky a milionkrát přehrávaný scény mě opravdu uzemňovaly. I když místama sem se od srdce zasmál, ale to v danou situaci neměl bejt diváckej projev, kterej by pachatelé tohohle filmu očekávali. Dávám odpad, protože díky tomu filmu na mě došla divná nálada...jdu to spravit něčím lepším....třeba televizníma zprávama, počasím nebo reklamama...Jééé sladké reklamy. ()

matt6 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka največšieho kalibru, čisté béčko s idiotskými hercami, a otrasnými, šablehodnými efektami. Podobných námetov sme tu mali už veľa - zemetrasenie, tornáda, hurikány, záplavy, asteroidy... Blesky sú síce originálne, no tento film nápad nezachráni. Je to však brutálne nelogické a otravné ako podobne ladené tv-filmy. A nakonci ten námet na pokračovanie, ty vole tak to je už hardcore :D. Ani neviem začo, ale odomňa 10% ()

Triny odpad!

všechny recenze uživatele

uuu, to byl nádherný a přínosný film!! *vypnout lhací režim* Eh, jako co to mělo být? polovinu filmu jsem nedávala bacha, pže dialogy typu - "Nasa je banda byrokratů - jedině mé řešení je správné.." "jste blázen doktorko", mě vyloženě vytáčely.. A když jsem se donutila na chvilu se soustředit, bych se jako zase "vnořila" do děje, tak tam najednou lítal nějakej červenej kulovej blesk a taky tam všude probíjely schody a nějaké zelené něco.. no přípomínalo to Ghostbusters...a tak jsem si je šla pustit a byly mnohem lepší než nějaký ušmudlaný tornádo s pudlem s mašlí na konci...:D:P ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama