Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Příroda se zase hněvá a jak obloha nad N.Y. patří za všech okolností pyšnému americkému národu, tak k nedělnímu odpoledni na Nově náleží katastrofický film, u kterého pokaždé zažijete Danteho Božskou komedii v podobě příběhového Pekla, Očistce vyblitých dialogů a počítačových defektů a závěrečné titulky nesoucí nebeský Ráj. Scházel mi už jen na vrcholu Empire State Building přivázaný Václav Klaus, jenž by tak dlouho uprostřed ničivých vírů tornád a elektromagnetických bouří dostával rány bleskem do tenisového lokte, až by odvolal vše hezké, co řekl o globálním oteplování. Úplně ho slyším: „Ne, ne, ne, to je falešná hra, Matičko přírodo…“ ()

misulka03 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně reálný film :D, snad ani nemá cenu komentovat jeho efekty, režii atd. To co se zde předvádělo bylo prostě nereálné!Prostě to byl děs. Herci možná byli dobří - já prostě ani nevím, protože u těchto filmů vás hned otráví děj a způsob natočení, že herecké výkony nemají cenu a nedostanou ani žádnou příležitost předvést, co v nich vězí, takže nemůžu hodnotit jinak :( Film jsme dokoukala do konce, protože jinak bych tento film nemohla kritizovat a ten konec v Paříži?? No comment :-D ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Další z řady katastrofických filmů, ale tenhle se mi trochu víc líbil. Nejsou tu žádné trapně přehnané triky a efekty, jen prostý příběh o tom, čeho ještě by matička příroda mohla být schopna, když se nadále budeme chovat takhle nezodpovědně a že vypořádat se s tím bude sakra drahé. Podle mne si tři hvězdičky zaslouží.. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keby išlo o komédiu - dávam aspoň 3 hviezdy, ale nakoľko ide o seriozny katastrofický film, tak z toho pohľadu to padá absolútne všade. Hrozná réžia, príšerné efekty, klišéovitý dej, klišéovité postavy. Postava povie, že sa vráti a už sa nevráti... sú uväznení pod rukou "TEJ" sochy (nemohol som sa prestať smiať) a je to len sprostejšie a sprostejšie. Odpad. Každopádne je to jeden z tých nádherne příšerných filmoch, kde sa človek nemôže ubrániť a len sa rehoce na plné kolo. Čiže napriek odpadovému hodnoteniu som sa zabavil ako dávno nie. ()

SKA 

všechny recenze uživatele

Tohle sem neměl vidět a doufám že na to brzy zapomenu. Herecký výkony byly trapný a ty takzvaný speciální efekty stály taky za houby. Ani to nebylo napínavý, nebo jinak zajímavý. Jednu hvězdu dám, že to je nízkorozpočtový film a víc s tim asi udělat nešlo a je to z Kanady. 15% (první komentář 17.7.2009) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama