Reklama

Reklama

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

3n3my 

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to bola spúšť! Najmä po hereckej a scenáristickej stránke. Postavy sú skvele napísané, chvíľami s vtipnými pasážami, aby sme o chvíľu s nimi prežívali ich trpký osud ešte výraznejšie. Či je to realistické? Možno áno, možno nie, no tento film má dostatok pamätných scén, perličiek a inovácií, aby sa naň o pár hodín nezabudlo a zaslúži si vyššie ako priemerné hodnotenie. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zdrcující film se zdrcující atmosférou, plný rozhořčených, zrazených, divných a bláznivých lidí. Nechápu, co bylo účelem tohohle filmu, nechápu koho něco takového mohlo vůbec napadnout a nechápu, kdo sebral odvahu to natočit. Jakoby chtěl někdo odlehčit těžká dramata tím, že natočí jedno- ovšem přidá do něj navíc horu ironie, černého humoru a Levitta... Pořád mi ale uniká nějaká pointa toho všeho. Film je plný naprosto absurdních scén, ale také scén, které se tváří tak vážně, jak jen to je možné s pár zajímavými myšlenkami, životními moudry a možná i ponaučením. Tenhle film rozhodně není pro každého a já sama vůbec nevím, jak si ho zařadit, jak ho hodnotit a co si o tom vůbec myslet. Rozumím všem hodnocením tady- Pro někoho zajímavý film, pro někoho jiného to ale může být celkem urážlivé a nechutné čemuž se vůbec nedivím. ----"Life is like walking in the rain: You can hide and take cover, or you can just get wet."---- ()

Reklama

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Reklama na Metallicu a život, kdyby jste se žídili podle jejich pravidel? Může se to tak zdát a právě proto se mi to zdá jakési nedokončené. Hnacím pohonem filmu je vedlejší postava Hesher a nebýt jeho, tak film bude jen nudnou životní procházkou mladého chlapce, který neustále ztrácí lidi, které má rád. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to trochu nedotažené. Film má jednu super postavu, metaláka Heshera, ale co s tím zbytkem že? Chlapeček je furt hrozně smutnej, táta se válí na gauči a prostě jsou všichni strašně dlouho jen smutní a zkrachovalí. Jak to skončí je asi všem jasné, ale i tak mi přišlo že tlačení rakve ve zpomalenejch záběrech, se zoomama na ubrečený ksichty už bylo moc. Ale kvůli Gordonovi-Levittovi se na to koukněte, v tý roli je fakt dobrej. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Do utrápené rodiny vtrhne jakýsi - asi psychicky narušený - Hesher a chová se jako magor. Nikdo to neřeší, nechávají cizího člověka žít ve svém domě a dělat hovadiny. Už to je nesmyslný kalkul. Hersherův charakter je navíc uměle vytvořená prapodivná figurka, které nevěřím ani jediné hnutí vyšinuté mysli. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • V úvodu filmu, kdy TJ (Devin Brochu) jede za odtahovkou na kole, má jednou sádru na levé ruce a jednou zase na druhé. (chleba24)
  • Použitý font písma názvu na plakátu odkazuje na font, který používá skupina Metallica. (Kroup4)
  • Hesher (Joseph Gordon-Levitt) hraje v garáži basové solo "(Anesthesia) Pulling Teeth" od skupiny Metallica, což je odkaz na Cliffa Burtona, jímž se postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně inspirovala. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama