Reklama

Reklama

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Ant 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ptákovina, ale z nějakého podivného důvodu má ten film hodně příjemnou atmosféru. Prvních zhruba 60 minut je menší peklo a dokázala jsem se soustředit akorát na Levittovy vlasy, ale pak to nějak celé ožije a vyskytne se dokonce pár velmi milých scén. Přiznejme si, že spousta filmů nemá ani to. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Natočit povedený film o ničem chce nejspíš hodně odvahy a zkušeností. Začátky takovýchto filmů obvykle povedené bývaj, ale jen v jednom z mnoha případů jim ta kvalita vydrží až do konce. A to se Hesherovi podle mě celkem povedlo, pokud tedy se dokážete bavit u depresivních filmů, v kombinaci s Hesherem a jeho historkami na vás čeká něco nezapomenutelného. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Do utrápené rodiny vtrhne jakýsi - asi psychicky narušený - Hesher a chová se jako magor. Nikdo to neřeší, nechávají cizího člověka žít ve svém domě a dělat hovadiny. Už to je nesmyslný kalkul. Hersherův charakter je navíc uměle vytvořená prapodivná figurka, které nevěřím ani jediné hnutí vyšinuté mysli. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Takze, prvni hodina je umorna a tahne se nejvic, ale strasne. Kluk je nesympatyckej, Hesher je dementni a divak nevi proc se tak chova a jeste je dost nepravdepodobny, ze bych si ho jen tak nechala doma a Natalie se tam objevi asi na 5 minut. Kdo z vas statecnych prekona tuhle pekelnou hodinku, muze se tesit na 40 minut mensiho pekla. Hesher uz je tam prijemnejsi, tak nejak si vybuduje vztah s babcou, snazi se pomoct tomu divnymu klukovi a uz nepodpaluje veci kolem sebe. Jediny dve sceny me tam potesily, pohreb a Hesher was here. Takze co na to rict, pokud vas bavej tragicky nudny pribehy, tak je film pro vas. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Použitý font písma názvu na plakátu odkazuje na font, který používá skupina Metallica. (Kroup4)
  • Do soundtracku byly zařazeny i písničky legendární americké metalové skupiny Metallica. Ta povolila použití svých skladeb proto, že jim postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně připomínala jejich zesnulého basáka Cliffa Burtona. (Dave63)
  • V úvodu filmu, kdy TJ (Devin Brochu) jede za odtahovkou na kole, má jednou sádru na levé ruce a jednou zase na druhé. (chleba24)

Reklama

Reklama