Reklama

Reklama

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

ataman329 

všechny recenze uživatele

mňa vtipná stránka veci bavila. joseph bol výborný, celok povýšil. áno, i natália, poor-geeky girl bola milá aj keď zápletka spojená s jej postavou pôsobila nelogicky. dramatická časť bola ťažko uveriteľná. ten chlapec sa neusmial a mohol sa, aspoň raz. do kamery. celý čas bolo vidieť, o čo metlákovi ide, čoho metaforou je jeho postava. v závere to bolo ale hlúpo podané a vysvetlené divákovi. záverečná "prechádzka" sa nehodila. to nebol trash metal, ale grindcore. celkový dojem na štyri, lebo päť je veľa a tri sú málo. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Vulgární drama o šikanovaném chlapci, kterému zemřela máma. A pak přijde Hesher, to je kluk co rád metal, cigára a oheň. A obrátí chlapci trochu život vzhůru nohama. Joseph Gordon-Levitt hraje suprově. V takový roli ho jen tak nevidíte. Celý film má takovou ponurou atmosféru a dobré herecké obsazení. Jeden z dalších kousků co jsem objevil náhodou a měl něco do sebe. 60% ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hloupost. Absolutně nechápu, proč že to film vlastně vznikl. Tak nějak mi vůbec nedával smysl. Na film jsem se podívala jen kvůli Josephovi Gordon-Levittovi a Natalie Portman. Natalie má tady totálně zbytečnou roli a Josepha už nikdy neuvidíte v šílenější roli. Většina scén totálně ulítlých a co měl znamenat ten pohřeb? No zkrátka, tohle není můj šálek čaje. Tu druhou hvězdu přidávám jen a jen za výkon Levitta. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Dobře vystavěné drama s hodně neotřelým dějem a nečekaně velkým počtem velice zábavných Hesherových monologů, zjemnění Natalií už je jen třešničkou. Levitta jsem měl vždycky spojeného jen s dětskými rolemi, ale díky posledním obsazením ho budu mít v hledáčku - jeho výraz mě baví stejně jako Goslingův. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Hesher mi leze na nervy, ale když si povídá s T.J.-jovou bábi, tak si říkám všechno na něm nebude tak špatné. Natalie Portman v roli, která ji vážně sedí. Hudba mého dětství, která mě nikdy narozdíl od bratra moc nebrala a kérky, které pokud bych se někdy rozhodla, nechci mít žádné jiné, než měl Hesher a to "beze" srandy.....po pár dnech zvyšuju na 70%. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Hesher (Joseph Gordon-Levitt) hraje v garáži basové solo "(Anesthesia) Pulling Teeth" od skupiny Metallica, což je odkaz na Cliffa Burtona, jímž se postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně inspirovala. (Corpsegrinder)
  • V úvodu filmu, kdy TJ (Devin Brochu) jede za odtahovkou na kole, má jednou sádru na levé ruce a jednou zase na druhé. (chleba24)
  • Použitý font písma názvu na plakátu odkazuje na font, který používá skupina Metallica. (Kroup4)

Reklama

Reklama