Velká Británie,
Eric Allan,
Tom Georgeson,
Charles Simon,
William Morgan Sheppard,
George Little, Robert James, Fred Pearson, John Hollis, Edmund Pegge, Beryl Nesbitt, Pat Gorman, Roger Hammond, Terrence Hardiman, Jeremy Child, Helen Lindsay, Isla Blair, John Woodvine, George Mikell, Timothy Carlton, Christopher Benjamin, Jay Benedict, Ralph Michael, Angus Mackay, Bill Dean, Basil Henson, Lois Baxter, Judy Loe, Susan Jameson, William Fox, William Squire, Elizabeth Kelly, Jean Heywood, Val Mclane, Madoline Thomas, Roddy McMillan, David Wood, Bill Simpson, David Graham, Nat Jackley, John Slavid, Bill Horsley, André Maranne, Murray Hayne, Gerald Case, Edward Dentith, John Savident, David Hargreaves, Kevin Stoney, John Ringham, Michael Bangerter, Roger Avon, David Daker, George Tovey, Steph Bramwell, Patrick Durkin, Harry Fielder, Ann Way, Patrick Newell, Shay Gorman, Cyril Shaps, Alec Sabin, Kevin Brennan, Sabina Franklyn, Frederick Trevers, George A. Cooper, Bernard Horsfall, Richard Butler, Bryan Pringle, John Bryans, Jeremy Nicholas, Colin Douglas, Alan Browning, Neil McCaul, Jeffry Wickham, Stacey Gregg, Ray Mort, Sean Lynch, Paul Darrow, John Kidd, Robert McBain, Wendy Williams, Geoffrey Toone, Mischa De La Motte, Tony Doyle, Richard Steele, John Gabriel, Stanley Platts, Martin Matthews, John Graham, David King, Margaret Ward, Liza Ross, Tim Healy, J.G. Devlin, Peter Thornton, John Malcolm, John Lee, Alan Hockey, Peter Childs, Steve Ismay, Cameron Miller, Paul Antony-Barber, Gaye Brown, Ann Thornton (více)
(další profese)