Zpátky do školy - Série 2 (2010) (série)
Tvůrci:
Dan HarmonRežie:
Anthony HemingwayScénář:
Karey DornettoHudba:
Ludwig GöranssonHrají:
Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Greg Cromer, Richard Erdman, Kim Robillard, Dino Stamatopoulos (více)Obsahy(1)
Po halloweenském večírku, kde se podává jídlo z armádních přebytků od děkana Peltona, se začnou lidi měnit v zombie. (Netflix)
ABBA playlist 11/10 ()
Mé první čtyřhvězdičkové hodnocení ve druhé sezóně. To je na oslavu. Tvůrci dokázali využít halloweenskou party k šíření humoru a zombie nákazy a šestá epizoda tak vypadala jako něco, co do této zatím jednoznačně přibrzděné řady vlastně ani nepatří. Za nejlepší kostým bych ocenil Abeda, ale tvůrcům musím složit poklonu; žlutohnědý sex na záchodech.... To už by nenapadlo ani mě:-) / Poučení: Zombíci jsou nebezpeční, ale kam se hrabou na berňák. ()
Zombie!!!!! ()
Photo © National Broadcasting Company (NBC)
- Když utíká Abed (Danny Pud) s Troyem (Donald Glover) ze sklepení, řekne Troy Abedovi: „I love you.“ A Abed řekne: „I know.“ Což je reference na Star Wars: Epizoda V (1980). (Luky.Konicek)
- V epizodě zazní písničky od skupiny ABBA, konkrétně: „Waterloo“, „S.O.S.“, „Dancing Queen“, „Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)“, „Mamma Mia“ a „Fernando“. (SONY_)