Zpátky do školy - Série 5 (2014) (série)
Tvůrci:
Dan HarmonRežie:
Rob SchrabKamera:
Gary HatfieldHudba:
Ludwig GöranssonHrají:
Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Ken Jeong, Jim Rash, Jonathan Banks, Mitchell Hurwitz, Steve Agee, Brian Posehn, Jen Kirkman, Danielle Kaplowitz (více)Obsahy(1)
Greendale testuje aplikaci, která hodnotí studenty, a začíná vznikat nový kastovní systém. Shirley svůj nový status miluje, ale Jeff a Britta chtějí systém zastavit. (Netflix)
Taková předzvěst Ricka s Mortym... jen to v těchhle kulisách příliš nefunguje. ()
Já si tedy myslím, že mohl být tento díl mnohem vtipnější, ale v jeho prospěch pracovala ta okolnost, že se můj názor shodoval s jeho vyzněním. Jen je škoda, že si z podobných záležitostí neodnesou nic podstatného ti diváci, kterých se vyobrazený problém týká. Oni totiž fungují trochu jinak. Jsou jako varovný systém z drátů a plechovek, který spustí kravál, kdykoli někdo nebo něco zakopne o drát. Jenže právě tito lidé si na dráty zapomněli navěšet ty plechovky, takže končíme zase u známé poučky: Blbého nakopni. / Poučení: Obsaženo v textu. ()
Photo © National Broadcasting Company (NBC)