Reklama

Reklama

Zpátky do školy

(seriál)
Trailer 2
USA, (2009–2015), 41 h 26 min (Minutáž: 22–29 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Hrají:

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Shelby Rabara, Twink Caplan (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(110)

Jeff Winger, právník, jehož diplom byl zrušen, musí zpět do školy, konkrétně na veřejnou vysokou školu v Greendale. Stává se členem studijní skupiny, do které také patří Pierce, sexista důchodového věku, Britta, mladá atraktivní žena s nízkým sebevědomím, Shirley, čerstvě rozvedená afroameričanka, Abed, závislák na popkultuře, Annie, mladá perfekcionistka a Troy, bývalá středoškolská fotbalová hvězda. Co taková skupina dokáže předvést, se brzy uvidí. (TV Nova)

(více)

Diskuze

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Firebug

tak tak, miluju zavery nekterejch dilu, kde jsou navic naprosto bozsky vybrane pisnicky, kde napriklad Morty SPOILER (i kdyz to asi ani spoiler neni, neprozrazuje to zadnou stezejni zapletku, jen jednu z mnoha a mnoha ezizodek): docela v soku prijde do obyvaku k rodine, potom co sam sebe pohrbil na dvorku a do toho naka holcina zpiva jimavou pisnicku, jak se kouka pod sebe z mostu. nebo twisted ending, kde zjistime, kdo vlastne celou dobu ovladal zleho rickorobora a nenavidel vsechny Mortiky ze vsech dimenzi, a do toho opet zpiva jina holcina jinej jimavej song, kterej prejde do zaverecnejch titulku a ja na ne oproti veskerejm svejm zvyklostem koukam dal a vstrebavam.... to se proste musi videt, naprosto jasne nejlepsi serial, co byl letos k videni.

na příspěvěk reagoval Firebug

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

No neřekl bych, že R&M sedne automaticky každému fanouškovi Community, takže doporučuji jistou obezřetnost. Já animáky docela můžu a tohle mi fakt sedlo. Na rozdíl od hraného seriálu jsou v tom animovaném absurdity a šílenosti daleko stravitelnější. Zatímco u Community jsem v posledních sériích spíše nadával, jak je to strašlivě odtržené od reality, tady to vítám s otevřenou náručí. Některé díly jsou na poměry animáků nevídaně emotivní a syrově drsné a zkrátka mě dokázaly i slušně dojmout.   

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

pd26

tyjo tak to mam presne naopak, morty genialni, futurama nuda, alespon ja se tam nicemu nezasmal... ale me cca od 6. serie nebavi ani simpsnovi...

jinak konec ledna je teda docela zklamani, tesil sem se, ze to stihnou driv, ale tak co se da delat, hlavne aby to bylo povedeny a nejlepe to melo vic jak 13 dilu.

pd26

pd26 (hodnocení, recenze)

No mna R&M nejak extra nezaujal, zda sa mi to mozno az prilis nevtipne uletene, urcite mam radsej Futuramu, ale potencial do buducnosti to urcite ma, druha seria by uz mala byt napisana a objavit by sa mala zrejme niekedy v priebehu buduceho roku.

Co sa Community tyka, tak od septembra sa maka na scenaroch, 17. novembra sa zacina tocit a podla Harmonovych vyjadreni by sa mohlo zacat vysielat na Yahoo koncom januara. Inak scenaristicky tim Community a R&M je momentalne takmer totozny.

A fanusikom Harmona odporucam nedavno vyjdeny Harmontown

na příspěvěk reagoval NightPorter, Firebug

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

jerry12

musis. tohle se totiz naprosto vymyka jakejmkoliv animakum. kde jinde najdes planety, kde misto mimozemstanu zijou prdele, alternativni vesmiry, kde jsou krecci, co ziji lidem v zadku, mimozemstany, co umej simulovat celou tvoji realitu, ale hrozne se bojej, videt te nahyho, cili to je jedina zbran, jak se jich zbavit, no to sou proste veci, ktery by nikoho ani ve snu nenapadly, jeste ze mame harmona a toho druhyho typka, s kerym to pise. fe-no-me-na-lni zalezitost.

na příspěvěk reagoval jerry12

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Já bohužel animované věci vyloženě nemůžu, až na jednu jedinou výjimku a tou jsou Simpsonovi, takže Rick a Morty mi asi nepůjdou přes srdce, ale zkusit to jako fanoušek Community musím, že? :)

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Firebug

ja bych rad oboje. rick a morty je bozi, netroufnu si rict, zda je lepsi nez community, ale je bozi :-)

jinak 6. rada bude, ale nevim kdy, na to sem se tu taky chtel zeptat, esli uz pred vanoci, nebo az nekdy proisti rok... nekde se to tusim psalo, ale uz nevim kde

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Zdárek lidstvo. Jsou nějaké nové informace o tom, zda vznikne další řada? Já jsem nedávno narazil na super seriál Rick and Morty, dost jsem se do něj zbláznil a teď čumím, že to taky napsal Harmon. Znáte? 

Teď bych byl tedy radši, kdyby se Harmon na skomírající Community vybodl a své úsilí věnoval právě Rickovi s Mortym :-)

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

erased

jo, to je fakt, treba ten spolecnej kostym Aliena a Ripleyovy v tom robotu na skladani beden... jenze cca v pulce 3. rady se z nej stala naprosto otravna blazniva postava... s tim jeho dreamatoriem a tak... aspon me nejak zacal vadit a v posledni sezone jsem ho uz skoro nemoh vystat... :-/ plus ten strasnej vanocni dil s loutkama... nebo dil, kde mi abedem a jeho narozeninama skoro zprotivili pul fiction... proste vzdycky se ty dily, co jsou vic zamereny na nej stocej k divnymu smutnosmutku... kterej mi nakym zpusobem vadi daleko vic, nez kdyz Pierce je vic a vic zlej trebas v dungeons and dragons dilu.

erased

erased (hodnocení, recenze)

Nightporter: Neblbni,vždyť na Abedovi stojí polovina narážek na jiné a seriály a filmy, už jen tím přece musí být miláček každého filmového maniaka :D

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

ale kdyz uz jsme u tech neoblibenejch postav, ja musim rict, ze za me nejvic asi Abed :-/ libil se mi snad jen kdyz delal batmana, ale jinak je proste divnej a otravnej. To uz mam raci i tu Shirley, ktera je aspon tercem kvalitnich rasistickejch forku :-)

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

NightPorter

člověče, to ti ta část "pro mě osobně byl vždycky.." vypadla omylem? Zrovna tak, jako ty můžeš mít názor, že Pierce je nejlepší postavou seriálu, tak já můžu mít názor, že je druhou nejhorší postavou seriálu. A zrovna tak někdo může mít názor, že Rimmer je nejhorší postavou trpaslíka (a je mi to upřímně jedno, byť je podle mě Rimmer nejlepší postavou trpaslíka).

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

NE! NE A NEEEE! Ty nemas rad ani Changa? Ani ten dil, kde si mysli, ze je detektiv a resi pripad zapalek??? Ja ti proste neverim!!! :-)

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

"... chevy jednim z nejslabsich clanku serialu" tak to je LOLek. asi jako byl Rimmer nejslabsi v trpaslikovi co? :-D dyk na nem stala vetsina tech nejlepsich foru... no, tim pada jakakoli tvoje veta o tom, ze clovek nemusi byt genialni a blabla a naopak se ukazuje spis jen ten kokotismus, jenz nazyvas kokotakismem, nerkuli katatonickym :-D

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

erased

Však já vím, že jsem s tím názorem v menšině, zrovna jako s názorem na Changa, který je u mě celkově konstantně nejhorší postavou seriálu. Paradoxně mi ani nevadí Chevyho Chase v ničem sledovat (tuhle měl hostovačku v Hot In Cleveland, a jeho výkonu jsem se upřímně zasmál), ale jaksi nepobírám, že by ho měl někdo chtít zpátky do seriálu, o kterém nikdy neřekl nic dobrého, a kde nevycházel s žádným hercem ani scénáristou.

na příspěvěk reagoval NightPorter, NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

bli de la ble, de blu bla bleeee.

 

Kazdopadne prave davaj na smichaci ten dil Pratel s jeste vlasatym Jimem Rashem a letadlem, ktery nema pravou filaaaanz!!! Coz ho znacne vyvede z miry! :-)

erased

erased (hodnocení, recenze)

Aha, tak to se podstatně rozcházíme právě v názoru na Chevyho. Pro mě byl skoro jediným kladem na třetí a čtvrté sérii, Harmon neHarmon.. Takže s tím že je špatně když chování herce ovlivňuje výsledek sice souhlasím, ale zrovna jeho účast a chování mi v tomto případě kvalitu nijak nekazily. A troufnu si tvrdit že ve svém názoru na Pierce budeš spíš v menšině, zatím jsem se nikde nesetkal s nikým, kdo by ho v této roli neměl rád:)

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Nightporter: A vidíš to, byť o ní se nikde nic špatnýho nepíše, a o něm hromada, tak stupidka Yvette. To je zajímavá metoda, proč se dívat na fakta, co jsou černý na bílým, když můžeš dát na svoje sympatie. Mimochodem, měl jsem za to, že nejvíc jsi vždycky nadával na čtvrtou řadu, tedy tu bez Harmona, ale ještě s Piercem. To se pletu? A pokud jde o chování Dana Harmona, i kdyby byl na setu Community sebevětší idiot, to nijak nesmaže celou historii kokotakismu Chevyho Chase. Pokud jde o to tvoje tvrzení, že Harmona nesnášelo ještě víc lidí než Chase, stačí se podívat na Joela McHalea, který se nijak netají s negativním názorem na Chevyho Chase, ale bojoval za znovuzaangažování Harmona do Community po Chaseově odchodu, člověk skutečně nemusí být geniální, aby si spočítal dva a dva.

erased: koho zajímá, jak se herci chovají v reálu? No asi jak v jakém případě, pokud jejich chování v reálu ovlivňuje kvalitu seriálu, tak mě to třeba zajímá, hele. Pokud jakékoliv chování v reálu ovlivňuje jakoukoli práci, nejenom v šoubyznyse, je to snad špatně, ne? Nehledě na to, že pro mě osobně byl vždycky Chevy Chase jedním z jasně nejslabších článků seriálu.

na příspěvěk reagoval NightPorter, NightPorter

erased

erased (hodnocení, recenze)

Tom Riddle: moralizování o RL herců si nech na rafání u piva a radši se drž obsahů filmů/seriálů, to ti jde líp :) Koho zajímá jak se herci nebo tvůrci chovají v reálu když tvoří bezkonkurenční zábavu? A Chevy tady byl jednoznačně hvězdou, která to táhla dopředu (i když ruku na srdce, Cleese bych v podobné roli viděl taky rád)

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

jo a posledni vec, ty hlavne, az budes priste delat chytryho, tak si nastuduj fakta, ta tvoje minuta googleni vede akorat k tomu, ze clovek zjisti, jak harmona v ty dobe mohlo vystat jeste min lidi nez chase, neustale se s nekym hadal, nemohli ho vystat ani jeho kamosi, sam o sobe priznal ze je hovado, pozde odevzdaval scenare  atd... takze to tvoje "chevy si vydupal, aby ho vykopli..." je silne mimo.

tolik jen k tomu - kdo by si mohl prat, aby se do serialu vratil chevy chase. ver, ze je nas vic, nez bys myslel.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

ted si naky ty clanky googlim a nasel jsem zajimavost, ze Harmon chtel na Pierce nekoho z trojice Fred Willard, John Cleese, Patrick Stewart. Uz tim pro me docela ztraci kredit a diky bohu za Sony, ze protlacili Chevyho, kterej z ty role vytezil naprosty maximum a povysil ji na nejlepsi postavu. Pri vsi ucte ke Cleesovi (k tem ostatnim ani ne, ty mi na to nesedej vubec), nedovedu si predstavit, ze by tuhle roli zahral lip.

Navic vam se posledni role s Harmonem libila vic nez 4.? Prislo vam, ze to tolik pozvedl? Mne tedy bohuzel ne.

Prvni 2 serie jsou pro me vrchol sitcomovyho zanru, mam to raci nez Pratele i Trpaslika, ale pak mel Chevy s tim ztracenim scenaristickyho dechu mozna trochu pravdu :-/ v 5 rade jsem se nezasmal snad nicemu :-/

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

pyzda je pyzda. zni to daleko lip. a pierce je tam pro me jedna z nejzabavnejsich postav, mozna vubec nejzabavnejsi vubec. nejaky spory me nezejmaj, a uz vubec ne s billem murrayem :-D at se klidne hadaj a nadavaj do negru (cimz chtel akorat chevy beztak rict, ze to s tim jeho rasismem prehanej a ze ho to neba, ale stupidka yvette to holt nepobrala..), jen kdyz budou tvorit uzasnej serial. bez pierce je to polovicni, mozna ani to ne.

fillion se prej taky nesnasi s katic a na obrazovce tvorej supr tym. beatles taky nahrali abbey road v dobe, kdy se uz nemohli vystat... pokud tam uz chevy nechce, tak je to jina, ale jestlize by s danem byli schopny spory urovnat (myslim, ze jsem to nekde cetl, ale je mozny, ze si to s necim pletu), tak bych byl pro posledni radu s piercem. tu jeho trapnou smrt nejak zakamuflovat a jede se dal.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Fakt nechápu, kdo by si moh přát, aby se do seriálu vracel Chevy Chase, kterej si v první řadě vydupal odchod tvůrce seriálu, bez kterýho by žádná Community nikdy nebyla, kterej i navzdory tomu, že mu televize vyhověla a Dana Harmona se zbavili, z Community posléze stejně odešel, kterej celou dobu během seriálu říkal, že jeho postava a celej seriál je vlastně o ničem a nic se nikam neposouvá a celý Community je zbytečný a na hovno, a o kterým snad každej z castu (včetně Joela McHalea dokonce vyloženě doslova na kameru) řek, že s Chevy Chasem je prakticky nemožný spolupracovat, protože je to otravná nenávistná primadona. Za minutu googlování se dá snadno zjistit, že jeho spory se netýkají jenom Dana Harmona a Yvette Nicole Brown (a mimochodem ten spor se týká rovněž představitele Troye, neboť Chevy Chase oba dva údajně nazýval na place negry), ale prakticky všech, kdo mu kdy zkříží cestu. Kupříkladu se nesnáší s Billem Murrayem nebo Willem Ferrellem. Zrovna tak se nenávistně chová i ke členům štábu. Ale jistě, Yvette Nicole Brown, o který v životě nikdo neřek křivýho slova, je fakt strašná, a po jejím odchodu se ten megapíčus snad vrátí. Mimochodem pizda se píše s měkkým i.

na příspěvěk reagoval TeraBum, NightPorter, NightPorter

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Frkyn

přesně, jak tam neni Pierce tak ona je naprosto zbytečná a v poslední serii to byla nejnudnější postava

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Kotuc

Panebože konečně. Ta mi lezla na nervy, že mi to už kolikrát kazilo seriál. Ale jak říká Frkyn, Pierce se na ní kolikrát perfektně vyřádil :-D

Související novinky

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

07.05.2023

Stávka scenáristů je momentálně v plném proudu. O tom, proč a za jakých okolností vznikla, jsme vás informovali před pár dny, nyní už ale navíc známe i prvních několik obětí této nepříjemné situace.… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Donald Glover si zahraje mladého Landa

Donald Glover si zahraje mladého Landa

22.10.2016

Letos v prosinci nás čeká Rogue One, první hraný spin-off Star Wars, a v květnu 2018 z hlavní ságy vybočíme znovu. Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, Lego příběh) chystají sólový film s mladým… (více)

Reklama

Reklama