Tvůrci:
Eric RoblesKamera:
Ben KufrinHudba:
Brad BreeckHrají:
Josh Duhamel, Jamie Kennedy, Jeff Bennett, Nika Futterman, Wyatt Cenac, Amir Talai, Dyana Liu, Stephanie Lemelin, David Hornsby, Estelle Harris (více)Recenze (8)
K seriálu není moc co říct, je to celkově zábavná a absurdní blbinka, ale nic výjmečného. ()
Radši Pokémona než tuhle ________. ()
Odporný hnusný seriálový odpad, pri ktorom je Pokémon alebo Digimon úžasný a geniálny počin hodný Emmy. Ach, kde sú len tie časy našej mladosti, keď seriály pre deti stáli aspoň za niečo? ()
Všechny odpady naprosto chápu, ale při dnešních Henry Dagerech a 100 věcech před střední, mi tenhle seriál vlastně chybí. + Školník Bobíček mě několikrát fakt odrovnal. ()
To jsou ti dva hloupí onanisté, teda chci říci kulturisté, kteří doslova terorizovali mou televizi při přepínání různých kanálů. O kvalitě ani nemluvě. Jednou jsem se na to rozhodl mrknout, a litoval jsem každé ztracené minuty svého života. ()
Odpolední odreagovačka, ale vlastně je to blbost :-) ()
What the hell, is that. Tak to jsem dal o mnoho lepsim zalezitostem ohodnoceni odpadu. Tohle je odpad nad vsechny odpady sveta... to se neda ani nazvat odpadem... to je neco nizsiho... neznama forma zivota, kteremu se prezdiva serial. /sledovano v nemeckem jazyce ()
Oh shit, tohle je odpad všech odpadů. Kde jsou ty seriály mého dětství z kanálu Fox Kids? Tohle není odpad, nýbrž celá skládka odpadů nejhorších druhů, jež je poskládana do jednoho největšího bordelu. ()