Reklama

Reklama

Ptákodemie: Děs a hrůza

(festivalový název)
  • USA Birdemic: Shock and Terror (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ona je úchvatná modelka a on úspěšný mladý prodejce softwaru. Do jejich slibně se rozvíjejícího vztahu ovšem krutě zasáhne matička příroda, když skrze své opeřené tvory začne lidstvu oplácet staletí znečišťování a dalších bezohledností. (Festival otrlého diváka)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Áno, tento film je pravdepodobne najlepší najhorší film aký som kedy videl, možno v minulosti by som mu za tú paródiu na film nadelil aj 5*, takto práve za tú paródiu na film aspon 1. Bez titulkov sa pokusy o dialóg dali v pohode zvládnuť ale tak toto je naozaj iná šálka kávy, kto nevidel nepochopí... ()

KRYSIOPICE odpad!

všechny recenze uživatele

Sem se u toho nasmál lip jak u lecjaké komedie. Geniální repliky a pocit že herec v hlavní roli musí být totální debil. Spousta záběrů na to, jak jezdí auto po městě :D asi za jeho pronájem dali hodně prachů, tak chtěli aby bylo vidět. Orli namalování v malování. zvuková stopa u útočících orlů jasně vystřižená z nějakého válečného filmu ( zvuk ju 87 stuky proste poznam). doporucuji ceske titulky ale bohuzel nevim od koho, které obsahují perfektní komentaře jako něco: mumly mumly ()

Reklama

wipschka 

všechny recenze uživatele

Živý a velmi svérázný dabing v rámci Brakfestu byl prostě NEJ a já musím dát plnou palbu i kdybych nechtěla. Obávám se ale, že v originálním znění a bez party přátel by mě film tolik nebavil. Zábavná byla také organizátorská vsuvka v podobě rozdaných ramínek a následném ohánění se po papírových vlaštovkách! Takhle jsem se dlouho nenasmála..:-)) ()

MsUtahraptor odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sr***a i v rámci žánru. V prvních pětačtyřiceti minutách filmu se v záplavě prázdného tlachání mihnou všehovšudy čtyři mizerně animovaní ptáci ("To dělaly děti?" otázala se maminka po jejich zahlédnutí.) Pak z nenadání (dost možná v šoku z předcházející "erotické" scény) začnou útočit hejna orlo/racko/univerzálně opeřených tvorů na vybrané lidské a motorizované objekty. Následuje útěk- nikam-, náhodná setkání, překvapující nálezy (dei ex machina v takové koncentraci, že přes ně skoro ani ti krocanoidi neproletí), menší piknik, nesouvisející bláboly o globálním oteplování a ptačí chřipce a relaxační výtahová hudba jako doprovod... Náš středoškolský pětiminutový příspěvek cinematografii měl výrazně vyšší úroveň. *po otevření kufru auta, hladové cizí děti ve voze* "Heleme se, prut. Chytnu nám rybu! A podívej, plotýnka! Můžeš ji uvařit!" "Dobrej nápad." ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No to mi poser záda. Ultracéčkový mix prudce ekologicky agitační telenovely s videohrou z první půle devadesátých let. Film, který má hodně našlápnuto stát se kultem a obhájcem titulu nejlepšího filmu z těch nejhorších. A když na to koukáte ještě ve verzi, v níž si titulkář povídá s diváky a spílá režisérovi... Chápejte, ona je to sračka, která nemá vůbec žádné napětí a už vůbec ne vyvrcholení (film prostě najednou skončí romanticky dojemným záběrem u moře), ale je to neskutečně zábavné. Je to film, který se dá hodnotit snad jen odpadem nebo plným počtem, o jiném hodnocení prakticky nelze uvažovat. Ale já mám prostě chuť to vidět znovu. Na plný počet to není, odpad si to, už pro tu snahu a přístup, nezaslouží, takže zůstanu u zlatého středu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Mnoho jmen v titulcích je vymyšlených, protože režisér James Nguyen chtěl, aby film vypadal profesionálněji. (L_O_U_S)
  • Stránka imaginepeace.com, na kterou film velmi nápadně odkazuje, je ve skutečnosti stránkou Yoko Ono. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama