Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 24
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 24

Recenze (94)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

pekas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní Námořní vyšetřovací služba mě celkem bavila. Tento seriál mě zklamal. Mám z něho takový pocit prázdnoty. Hodně krásných lidí, rádoby akce ale celé to na mě působí jako nafouklá bublina plná vzduchu a ničeho víc. Je to pro mě průměr, nic víc. 50% Po letech měním hodnocení, momentálně jsem načal sedmou sérii a stále mě to baví. Takže zase tak špatné to jako oddechovka není. 85% ()

Reklama

TheMe 

všechny recenze uživatele

Příjemné zpestření večera před spaním. Seriál není nikterak zázračný, ale dovolím si tvrdit, že diváka přesyceného "kriminálkami" z Německa, Rakouska a podobnými odpady, nemůže nikterak urazit. Samozřejmě NCIS je jen jedna, ale jejich kolegové z LA mě velmi příjemně překvapili!! // edit: Po shlédnutí několika dalších dílů přidávám hvězdu nahoru a seriál řadím ke svým hodně oblíbeným! ()

mAt3s1302 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je moje srdcovka,super děj postavy, které mají dobře se rozvíjející vztahy,šéf Hetty, spojení Hany a Callena, a rozvíjející láska mezi Marty Deeksem s Kensi a Erikem s Nell jsou super bonus. Ale jak jsem psal kdyby skončil po šesté nebo sedmé sérii byl bych spokojený ale bohužel neskončil. Přišli nové postavy a děj se totálně zamotal. Alespoň ale ne tolik jako u klasický NCIS kde je snad 20 sérii a sestava z prvních sérii už tam samozřejmě není a stojí to za hovno. 60% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl jeden celý díl. Koukám na tu hlavní čtveřici, kde nechybí ženská. Jasně, proč ne. V tom jejich ústředí něco řešili a vidím, že celé to jejich NCIS vede další ženská. OK. Zápletka byla o tom, že se zapletli do něčeho, co zasahovalo i do jiných kruhů (tuším, že to odstartovalo při nějaké situaci, co řešila na ulici nějaká policajtka), takže náš tým šel na kobereček či tak něco a brala si to pod dohled i FBI či CIA (něco z toho), co samozřejmě v jejich ústředí vedla ženská. Pak náš tým jel někam v autě a pronásledovalo je jiné auto, tak rychle zastavili, vystoupili s pistolema a hned k autu, proč nás sleduješ a tak. No a z auta vystoupila nějaká tajná agentka. HEH. Už jsem jenom čekal, že tam v pozadí bude opravovat ženská telegrafní sloup, přičemž kolem projede poplářské auto, na kterém se povezou ženské, způsobí nehodu, při které začne hořet a nastoupí ženský hasičský tým. Čím dál víc degenerující amíci prostě neznají míru toho, kdy je něco ještě (genderově) korektní a kdy už je to fašistický výplach mozku. Blink. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Táto epizóda priamo nadväzuje na epizódu Dotyk smrti (2012) seriálu Hawaii 5.0. (koba)
  • V epizóde sa objavil aj skutočný riaditeľ NCIS Andrew L. Traver. Hral agenta Gatesa, ktorý cvičil streľbu spolu s Owenom Grangerom (Miguel Ferrer). Na otázku Grangera, kde sa naučil tak dobre strieľať, agent Gates odvetil, že v ATF (Úrad pre alkohol, tabak, zbrane a výbušniny). Je zaujímavé, že Andrew L. Traver bol pred pôsobením v NCIS naozaj zvláštnym agentom ATF. (koba)

Reklama

Reklama