Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 5
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 5

Recenze (94)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl jeden celý díl. Koukám na tu hlavní čtveřici, kde nechybí ženská. Jasně, proč ne. V tom jejich ústředí něco řešili a vidím, že celé to jejich NCIS vede další ženská. OK. Zápletka byla o tom, že se zapletli do něčeho, co zasahovalo i do jiných kruhů (tuším, že to odstartovalo při nějaké situaci, co řešila na ulici nějaká policajtka), takže náš tým šel na kobereček či tak něco a brala si to pod dohled i FBI či CIA (něco z toho), co samozřejmě v jejich ústředí vedla ženská. Pak náš tým jel někam v autě a pronásledovalo je jiné auto, tak rychle zastavili, vystoupili s pistolema a hned k autu, proč nás sleduješ a tak. No a z auta vystoupila nějaká tajná agentka. HEH. Už jsem jenom čekal, že tam v pozadí bude opravovat ženská telegrafní sloup, přičemž kolem projede poplářské auto, na kterém se povezou ženské, způsobí nehodu, při které začne hořet a nastoupí ženský hasičský tým. Čím dál víc degenerující amíci prostě neznají míru toho, kdy je něco ještě (genderově) korektní a kdy už je to fašistický výplach mozku. Blink. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný seriál, ktorému schádza zaujímavejší scenár, prepracovanejšie postavy a trocha toho úprimného herectva, bez pretvárky a hry na ťažkých profesionálov lomka naj kamošov z pracoviska. Divák sa prakticky ani nemá s kým stotožniť, pretože len málokedy niektorý člen super duper special týmu NCIS - všechno vím, všechno znám - vykazuje nejaké charizma. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Spin-off, který vychází z jiného spin-offu. O proti původnímu NCIS tady máme pěkné slunečné prostředí a holky v bikinách. Hlavní postavy mi moc nesedí, ale škádlení mezi Deeksem a Kensi pobaví a Hetty je taky zajímavá postava. Případy jsou podobné jako v původním NCIS, akorát tady je i línie s Callenovou minulostí. Občas se podívám, ale že bych musel sledovat všechny epizody. Jinak k seriálu jsem se dostal přes společné epizody s Hawaii Five-0. 55% A zajímavost na závěr i tento seriál měl mít spin-off a to NCIS: RED, ale nedostal zelenou na celou sérii, což podle mě ani není žádná škoda, protože ten dvojdíl mě vůbec nezaujal. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulková sekvence vystihuje tenhle seriál lépe, než cokoliv jiného - za doprovodu nevýrazné a bezpohlavní elektronické hudby vidíme všechny hlavní hrdiny drsně se tvářit a střílet z pistole, vybouchne tam auto, LL Cool J si s uncool frajerským výrazem nasadí sako a otravná šéfka sedí nad retro čajovou soupravou. Rádoby efektní, avšak otravná a místy neskutečně trapná kriminálka, svým názvem urážející původní NCIS, připomínající spíše nepodařenou béčkovou variaci na nějaké špionážní seriály. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Oproti NCIS působí akčněji a postavy mám také nějak raději. Původně jsem seriálu dával 4 hvězdičky, ale časem už se začínají "okoukávat" a se čtvrtou řadou je to už tak nějak spíš nuda a průměr. Působí to nevyváženě. No a protože je ohlášena další řada a dokonce se drze scénaristé pokusili o dalčí odnož (odnož z odnože???) formou NCIS:RED, neočekávám obrat k lepším a stahuji hodnocení na 3. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • V epizodě můžeme slyšet zmínku o Praze. (Katka189)
  • Jednou z falošných identít Davida Conklina (Adam Kulbersh) bol hollywoodsky scenárista John Kennedy. Marty Deeks (Eric Christian Olsen) ironicky poznamená, že neskôr si ho vyhľadá na IMDb. V čase vysielania epizódy databáza IMDb obsahovala 81 záznamov k menu "John Kennedy". (koba)
  • Kensi je meno japonského pôvodu. Tvorca seriálu, Shane Brennan, aj chcel do úlohy obsadiť ázijskú herečku, ale vyznelo to dosť multikultúrne, a nakoniec ju dostala Daniela Ruah. (ArMinO)

Reklama

Reklama