Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(více)

Recenze (88)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Atmosférická jednohubka oscilující někde mezi The Strangers a Ils. Brutalitu ale nečekejte. Kromě sympatického obsazení (kočička Paxton, Milouš "v podzemním krytu mi ruplo v bedně" Ventimiglia a Sarah Shahi, na kterou jsem zrovna včera narazil ve Slyově Bullet to the Head) totiž útočí na diváka hlavně skrz napětí, které úspěšně šponuje do samotného finále. Tam však díky opravdu se nehodící pointě ztrácí důležité body. Atypická "home invasion", jen co je pravda. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke je to bomba, to som vážne neočakával. Parádna atmosféra dokonca lepšia ako v nedávno videnom Home Sweet Home čo som bol príjemne prekvapený. Stále som bol v napätí, čo sa to tam vlastne deje, kto sú tí maskovaní ľudia, čo vlastne chcú resp. o čo im kurva ide. Ten záver ma trošku šokoval, vôbec som ho neočakával a rozmýšľal som či to bol dobrý nápad alebo nie. Predsa len, niekedy Vám stačí obyčajný záver, ale mystika nezaškodí. Spokojnosť ale dostatočná. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat spoiler. Nemůžu si pomoct, ale mě se Static líbil. Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu a o to víc jsem byl překvapenej. Film sám osobě se dá jen s těží zařadit do nějaké kolonky. Je to mix Thrilleru, home invasion a duchařiny. A v tom je síla tohoto filmu. Nesourodej mix, ale chaos to není. Uznávám, že to není extra pecka a 3 hvězdy by byly spravedlivým ohodnocením. Ale jelikož vidím ,že tenhle kousek tady nemá moc kladných ohlasů, lehce nadhodnotím a dávám 4 hvězdy. Velkým kladem je zakončení. Čekal jsem všechno, ale tohle mě nenapadlo. Za mě určitě palec nahoru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Static“ je celkem povedenou, v tomhle případě průměrnou hororovou podívanou, která kalkuluje s rodinným a vztahovým dramatem, stejně jako s určitou nejistotou z toho, jak se to s jednotlivými postavami vlastně má. A ten dějový vývoj není vyloženě jednoduchý. Nakonec si uvědomíte, že není nijak skvěle promyšlený, ale i tak je to něco, co vás bude bavit. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Typický príklad štvorhviezdičkového hororu, ktorý je napínavý až do záverečných minút a potom sa odrazu sám totálne dokaličí. Najprv neoriginálna (a dnes už skoro trápna) pointa, potom vysvetlovanie a na koniec pátos. Strašná škoda toto, väčšinu stopáže som bol viac než spokojný a oni to celé zničia v priebehu desiatich minút ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama