Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (26)

  • Ve chvíli, kdy detektiv Hoffman (Costas Mandylor) nechá video, ve kterém uvádí, že chce, aby mu policie vydala Jill (Betsy Russell), není po jizvě, kterou si způsobil na pravé tváři, ani stopy. (Mandalorian)
  • Spoiler: Ve scéně předposledního úkolu, kdy musí Bobby Dagen (Sean Patrick Flanery) vytrhnout dva zuby, aby zjistil čísla na nich vyrytá, je vidět, že čísla jsou v místě, kde je zub již v dásni. Jediná možnost, jak tam čísla vyrýt, by bylo tyto zuby vytrhnout, vyrýt čísla a vrazit zpět do dásně. Ani při maximální pečlivosti by navíc nebylo jisté, zda se znovu ujmou. A i kdyby ano, srůstání s dásní by trvalo mnoho dní. V závěru to znamená, že takovéto zuby by vyjmul z dásní bezproblémů, s minimálními bolestmi, a ne jak bylo předvedeno ve filmu. (Thommy91)
  • Spoiler: Keď Jill (Betsy Russell) bodne Hoffmana (Costas Mandylor) do krku, tak silno krváca. V nasledujúcich záberoch však nemá na krku ani ranu ani krv. (zuzulatomas)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama