Reklama

Reklama

Čerstvě rozvedená Elizabeth Gilberová se vzdává svého pohodlí a riskuje všechno, aby změnila svůj dosavadní život. S vírou, že jde o víc než jen o manžela, dům a kariéru, opouští New York a vydává se na rok dlouhou cestu do Itálie, Indie a na Bali. Během svých cest poznává život v různých částech světa. Průvodci jsou jí tři různým způsobem atraktivní muži. V Římě je to hezký Ital Giovanni, který ji učí italsky mluvit a jíst, v Indii se ji pokouší do tajemství pokory, odpuštění a meditace uvést postarší, sympatický Texasan Richard a na Bali Liz poznává vytoužený smysl života a skutečnou lásku v náručí přitažlivého Španěla Felipeho. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (522)

selfesteem 

všechny recenze uživatele

54%? Proč proboha? Parádní film. Trošku delší pravda. Asi jej ocení hlavně ženské, které si chtějí u filmu odpočinout, inspirovat se, získat nějakou naději a útěchu. V tomhle se tento film rozhodně nemine účinkem. Děj se nikam extrémně nežene, je to jen o tom, jej v klidu a pohodě vnímat a vstřebat všechno krásné a příjemné, co Vám nabízí. Ale jak tady čtu ty komentáře ohledně vzhledu Julie Roberts a toho jak stárne, tak to mi hlava nebere. Všichni stárneme ne? A Julia je neuvěřitelně krásná a atraktivní pořád. V projevech, gestech, úsměvu, ve všem. A jen tak mimochodem, tu vystouplou žílu na čele měla už dávno (Pretty Woman a násl.) a vždycky, když se ve filmu trápí, takže to není příznakem stáří, jak se tady někdo mylně domníval. Co na tom ale záleží, ta ženská je poklad a každý film s ní je toho důkazem. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

I na to, že hlavní postavu hraje Robertska, kterou nesnáším, tak mi tolik nevadila. Bardem byl dobrý a je fakt, že jsem čekala větší stačku, ale dostalo se mi vcelku kvalitního a zajímavého snímku, ale knížku by se mi asi fakt číst nechtělo. A nechápu moc lidi, co tvrdí, jak jim to změnilo život. To jako jak??? :) Prostě bohatá ženská, co ji začne nudit život v manželství, kdy má všechno (dobře kromě dítěte zatím no), a tak se rozhodně na rok odjet a cestovat. Tam pozná nové lidi, naučí se novým věcem atd.. super... být bohatá, taky si sbalím své saky paky a odjedu pryč od všeho a všech, co znám a celý rok bych si poklidně cestovala a nemakala. To by se mi taky líbilo a předpokládám, že při nabírání novým zkušeností a zážitků bych taky došla k nějaké duševní rovnováze nebo čemu.... takže tak 3* prostě. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je blbý film o víře a filosofii. Tohle je blbý film o jídle, i když se místy snaží o to, aby zde záběry na jídlo byly. Ničím ale nevynikají. A co nejhorší, tohle je pěkně blbá a nudná zdlouhavá romance, kdy stejně budete mít pocit, že ta hrdinka se vlastně ni nenaučila. Tady mi Julia přišla hodně otravná. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Je to takový pomalu plynoucí cestopis, vyprávěný očima postavy Julie Roberts, s několika podařenými vtipnými situacemi. A to je asi tak všechno, co by se k tomuto snímku dalo říci. Určitě bych snesl o něco kratší stopáž. A u italské části bych doporučil dopředu připravit některé ze specialit, které se objevily na plátně, a následně je podávat v sále. Třeba by to v kině udrželo ty dva páry, které během promítání odešly. Jako nápoj pak samozřejmě originální indickou kolu Thumbs Up. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně HOLČIČÍ film. Nedokážu si představit, že by mohl chlap hlavní hrdinku obdivovat či s ní sympatizovat a jak tu některé komentáře dokládají, přijde jim jako husa, která nemá být vlastně proč smutná, když má prachy na to aby rok jenom jedla, meditovala a ach bože! líbala se s takovým mužem jako je Bardem. Jsem spokojená. Julia je krásná, cesta jakbysmet. Povznášející a inspirativní, zvlášť pro mě, když se nacházím ve zvláštním stavu mysli. Líbilo se mi, že jednotlivé země od sebe nejsou oddělené ničím zvláštním, pouze klasickým střihem. Žádnou Julii na letišti tedy neuvidíme, ani idiotský nápis Indie někde dole v rohu, to pro ty retardované, kteří na to nepřijdou sami. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (13)

  • Julia Roberts vystřídala 103 kostýmy. (Krouťák)
  • Julia Roberts musela kvůli scéně, ve které se snaží obléct kalhoty, přibrat pět kilogramů. (Duoscop)
  • Julia Roberts podmínila svou účast na natáčení na Bali přítomností své rodiny. Po natáčení tak trávila volný čas se svým manželem Danielem Moderem a dětmi Phinnaeusem, Hazel a Henrym. (Karlos80)

Reklama

Reklama