Scénář:
Adam ScheinmanHudba:
Thomas ChaseHrají:
Frank Welker, René Auberjonois, Jeff Bennett, Mindy Cohn, Alfred Molina, Casey Kasem, James Hong, Grey Griffin, James Sie, Kim Mai GuestVOD (2)
Fred, Velma a Daphne jsou na dovolené v Paříži, ale Scooby a Shaggy ještě nedorazili. Nasedli totiž do špatného letadla, které letí do Himalájí! Tam ale sněžný muž unáší lidi z malého městečka a Scooby s Shaggym jsou jediní, kdo může tuto záhadu vyřešit. (CrypzzXD)
Seriál je parádní, ale tyhle "celovečerní" filmy se nikdy nijak zvlášť nepovedou (ale pořád je to lepší než Scooby Doo s živými herci, že). Za celý film se na mé tváři njeobjevil ani náznak úsměvu, vlastně mě to dost nudilo, už ta zápletka se sněžným mužem není zrovna šťastně vybrána. Malé dítě se u toho může pobavit. ()
Marně hledám důvod zdejšího vysokého hodnocení.. Podprůměrná animace, nudný příběh, poněkud infantilní humor, jehož výskyt je stejně vzácný jako výskyt sněžného muže. ()
Jeden díl je dokonalý nebo film a fakt ho chválim ale některé jsou fakt dost slabé. ()
Prostě hrozné. Asi jako skoro vše se Scooby-Doo. ()
Scoobymu sluší mnohem více seriálová stopáž, protože když je to přetáhnuté na celovečerní film, tak to začíná chvílemi celkem dost nudit, což je škoda. A to omílání starých vtípků pořád dokola je už taky celkem pasé. Zkrátka jsem už asi moc starý na to, abych sledoval takovéhle typy pohádek, nebo je tento film moc špatný na to, aby mě dokázal zaujmout i ve vyšším věku. ()
Photo © Hanna-Barbera Productions