Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef je utahán uzurpátorskou láskou Jaruny a ztrácí se v rámci života, do něhož ho Jaruna ve vší lásce uzavírá. Eva jede s VTS na zájezd do Rakouska. Riskne setkání s Mikulášem, který emigroval? Zdolá svůj kopec svobody, o jehož existenci do té doby neměla zdání? Zuzka a Tonda: Zuzku už nebaví skrývat jejich lásku, Karel na to nakonec přijde sám a dá Tondovi pěstí... Babi s Janou se baví a pohoršují na účet známého proutníka souseda Brože, ale tentokrát je vše překvapivě jinak a slečna u Brožů je Brožova neteř. Honzík je s babičkou a Janou na chalupě a sní o Wimbledonu. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Zajímavosti (4)

  • Postavy idú na zájazd do Viedne cez iný hraničný prechod, ako keď sa z Viedne vracajú (ako sa dozvieme), avšak colníci sú stále tí istí, ako na prvom prechode. (Rhod)
  • Karel (Roman Vojtek) si dá na rožok šalát a odhryzne z neho. Po chvíli rozprávania s Jardou (Ondřej Veselý) je však rožok opäť celý. (Rhod)
  • Při druhé zastávce na hranicích je celý autobus, ve kterém jede i Eva (Andrea Kerestešová), kontrolován celníky. Bojí se, že je to jejím zaviněním díky schůzce s Mikulášem (Pavel Trávníček) ve Vídni, ale důvodem je zvědavost řidiče vidět kopec z druhé strany, proto podle jeho slov jel přes jiný přechod. Mezi celníky však stojí i jeden, který byl na první celnici cestou tam. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama