Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je totálně nejlepší, jelikož se totálně oprostili od předcházejících počinů, jediné co je spojovacím motivem je Moose. Vše je posazeno tak, aby se mohlo pořád tancovat, takže je scénář neskutečně jednoduchý, ale i přes to je to ještě vcelku chytré na takový styl filmu. Taneční kreace jsou naprosto neskutečné a tak geniálně sestříhané, že člověk i když si na to dává pozor, tak ty doubly neprokoukne. IMHO nebyl prozatím natočen lepší film o breakdance. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Tezko na cvicisti, lehce na bojisti... taky mam rad tenhle RPG styl ... kdy je velke finale uz jen takova nutnost. ale teprve na ceste na vrchol same teprve zalezi a o tom to take cele tak nejak i je. Zajmavi jsou i mimoradne dobre podane battle strety kdy nemate pocit ze sledujete bezny hudebne tanecni film jako ty dva predesle, ale opravdovy akcni souboj v matrix stylu. :) Na pribehove vate uz mi tak asi neseslo... stacilo mi ze jsem se bavil. Jako ze ja temhle podobnym filmum zrovna neholduju, takze jsem se tez zdrzel i komentare. I tak mi to stacilo, nevim co by od toho lidi jeste chcely? To prostredi, obvlaste pak prostredi doupejete luxusni. :) Obdivuji tyhle lidi, i kdyz nejsou buh vi jaci herci... prenest svuj vnitrni boj do podoby reci tela... to se proste musi umet. Ja si akorad umim slapnout na vlastni ruku. :D ()

Reklama

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Nie je to film o dokonalosti ani sa k nej veľmi nepribližuje, nemá dobrých hercov, ktorý by film statočne viedli, ani bohvie aký dej, ktorý by zaujal, ale má hudbu, ktorá i u hluchého rozprúdi krv. Adrenalínovú krv, krv výzvy, ktorá udrží na nohách hocikoho. Bavil som, nie po filmovej stránke, dokázal ma tento film akosi odreagovať a cítil som sa po pravde pri ňom dobre. Určite jeden z tých lepších hudobných filmov. Tri hviezdičky sú pre tento film absolútne stvorené. Odporúčam. 65% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl, že jedno z nejlepších využití 3D bude mít pravě tenhle taneční flák. Žádné samoúčelné házení věcí do publika, ale v celku originální smršť "cool" vychytávek, které se umějí prodat jako "normální" součást tohoto tanečního nadsvěta v nové dimenzi. Let's dance 3 je opravdu energický snímek, ve kterém všichni ti dokonale vypulírovaní lidé s umělými problémy představují opravdové mistry svého řemesla a pod vlivem výborně slazené choreografie předvádějí vskutku prvotřídní taneční vystoupení jako by z oka vypadlo jakémukoliv potem nasáklého videoklipu z MTV. Jon Chu umí skloubit dohromady cool videoklipovost a poctivou filmařinu, kterou tahá až na hranu třetího rozměru a v celku jeho podívaná odsípá, má grády a ke konci její repro bubnuje tak, že až zapomínáte, že se díváte na film. K tomu soundtrack, který slýcháte každý den v rádiu na Evropě 2 a je jasné, že se vám nic nebude snažit vymluvit, že byste si tuhle prvoplánovou zábavu mohli užít. Jenže ono to má takový háček a tím je lobotomický scénář, jenž ze všech postav dělá ploché figurky, které nemají vlastní hlavu a bezdůvodně jednají i proti své vlastní vůli. Celý příběh je vlastně tak nulový, že až zamrzí, že tam je. Nahradit půlhodinku žvatlací vaty dalšími tanečními peckami a určitě by byli šťastni nejen obyčejní diváci. Fakt, že se ve filmu nic neděje i přes to, že hrdinové řeší neustále své problémy, v tomhle případě nehorázně brzdí tuhle "dance experience", jejíž hodnocení mohlo být klidně vyhnáno i výše. Z toho, jak jsou všichni samoúčelně cool, se až zoufale kazí zuby. Let's dance 3 je i přes to více než uspokojujícím filmem pro cílové publikum a mě samotného překvapuje, jak moc jsem si ho užil. Ale když nad tím tak přemýšlím, bez 3D by to už nebylo ono. 65% ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Matrix tanečních filmů mladé generace a absolutní splnění žánru. Film pro plátno či obrovskou TV a desítky reprosoustav s bass volume doprava. Smekám před designéry, tanečníky, kamerou a střihem. Neřeším dialogy a nechávám se unést parádními tanečními souboji stříhanými na zvuk hudby a zvukových efektů. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)
  • Po tom, čo sa Muse dozvie, že mu schválili kombinované štúdium, má pri rozhovore s Kamilou na chrbte vak pri zábere zozadu, ale pri pohľade z predu nie. (tarponko)
  • Natáčelo se v Los Angeles a New Yorku. (Cheeker)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama