Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nikdy nic člověka nepobaví víc, než několik přesných ran přímo do ksichtu nějakýho namachrovanýho týpka. Stejně tak ale pobaví i morbidně obézní Američanka, která přes svůj našlehaný entuziasmus stejně z toho bláta nevyleze a nevyleze. Ha. Pořad na to přesně kápl a přesně to nám ukazuje. Takže, pokud chcete vidět, jak někdo dostane samohybem do držky a sletí do bláta, kde se mu zatočí kebule a on ztratí orientaci a nadělá si do gatí a vás to přivede do neutuchajícího smíchu, tenhle pořad je přesně pro vás. ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Mé cynické já, si v tomto pořadu rozhodně přijde na své (jen kdyby občas ukápla taky červená, byl bych spokojenější). Ovšem toto mé já se držkopádů nabaží velmi brzy a co zůstane?? No, nezůstane vůbec nic, už prakticky po dvou dílech mi tento pořad nemá, co nabídnout, protože pořád sledujete dokola to samé, jen s minimální obměnou. Za zmíňku snad ještě stojí sympatická,pohledná a velmi pohotová moderátorka Jill a..to je vlastně vše. 60% ()

Reklama

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Hned a z fleku bych bral českou verzi této pro mě senzační a legendární soutěže pro lidi z ČR!! (A ne jen nesmyslně pro celebrity, jako v případě Wipeout - Souboj národů) :) Doufám, že se brzy dočkáme. Jinak doufám, že ta americká verze bude běžet ještě hodně hoodně dlouho. :) Hned bych si to chtěl vyzkoušet a obávám se, že bych rozhodně nebyl jediný. :) ()

Burrows 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrá zábava na sobotní propršené odpoledne. Nahání vám strach ledová voda, hromada bahna a sjezd rampy na kajaku? A co teprv nebezpečné pády, ve kterých neovládáte tělo? Pokud ano, nemohli byste se Wipeoutu zúčastnit. Tato drsná reality show nabízí neokoukanou podívanou doprovázenou vtipnými komentáři a rozbory nejlepších držkopádů elektronickou tužkou. Mnohokrát jsem se hlasitě smál. Jedna z mála soutěží, kterou bych si zkusil na vlastní kůži. Dávám palec nahoru. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

899. hodnocený film: Na doporučení mojí Péti jsem se na tenhle zábavně soutěžní pořad kouknul a musím říct, že to bylo rozhodně to lepší, ne-li jedno to z nejlepších, co v tomto žánru můžeme shlédnout. Jistě, Pevnost Boyard a ani Hry bez hranic, to nebyly, ale je to fajn a dá se na to koukat. 3* jsou rozhodně dobrým hodnocením. 3* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama