Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

deepspace101 

všechny recenze uživatele

"Kto nakŕmi pavúkov? Kto pooberá čerešne?" Kvalita pořadů o počasí kolísá v závislosti na počasí, kvalita Partičky se složením partičky. Vyhovuje mi, že se zde objevují především slovenští herci, které neznám a nemám je spojené s různými nováckými a primáckými telenovelami. Známé tváře se zatím osvědčily málokdy (ono třeba od Ani Geislerové se nedá mnoho legrace čekat). Konstantu, a to značně rušivou, představuje chování moderátora – ten je na zabití vždycky. Očividně trpí závažnou chorobou, která se projevuje nezvladatelným předváděním "nenuceného" smíchu. A zná Dangl i jiné než "příjemné" přívlastky? Chvíli mi trvalo, než jsem si na humor Partičky zvykla, i dnes se občas v duchu ptám, co je na tom vlastně vtipného a čemu se směju, ale o přemýšlení tady nejde. Naopak je krajně nežádoucí. Stačí kopnout rozum do kouta, přistoupit na jejich hru a nechat se unášet na vlně absurdního humoru, dobré nálady a kouzla okamžiku. Vzhledem k odpadnímu standardu televizních pořadů českých a slovenských komerčních stanic mě Partička velmi příjemně překvapila. Doufám, že z vysílacího programu Markízy hned tak nezmizí. Protože když dojde na krmení pavouků, padám smíchy ze židle. :-D ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Výborná improvizační show, která pobaví. Nejlepší hry jsou Párty, Zvukové efekty, Seznamka, Co by nikdy neřekl, Švihlé ruce a někdy i Stop. Poslední dobou mi přijde, že vtipů ubývá, ale snad se to napraví, a Partička neztratí dech. Nejlepší je Juraj Kemka, u které stačí jen jeho pohled a umírám smíchy ;D. A skvělí jsou také Latinák a Polnišová. 90% ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Slovenská verze pořadu, ke které jsem dostal úplnou náhodou, když jsme doma sledovali slovenské Lets Dance, a při jeho reklamách náhodou uviděli upoutávku na Partičku. Dost možná nejzábavnější pořad, který jsme doma kdy v TV viděli. Nasmáli jsme se u každého dílu. Výborná sestava bavičů, kdy každý dokázal pobavit. Velká škoda, že to tehdá Markíza zarazila, ale kdo ví, končit se má přece v nejlepším, a to vlastně Partička dokázala, a díky tomu dost možná nikdy nespadla na úroveň trapnosti či opakovaného vtipu. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Evidentné okopčenie americkej show Whose Line Is It Anyway? (1998) a dôkaz toho, že nevieme prísť s ničím originálnym a niekto sa priživuje na cudzej sláve. Navyše s najhoršími (panelákovými) hercami, ktorých v tejto krajine máme. Tento druh show si vyžaduje nepripravené reakcie a improvizáciu a na to je treba profesionálnych hercov a v tomto prípade, s týmito "hercami" to namiesto humoru navodzuje trápnosť nevídaných rozmerov. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Slovenská partička je best. Na rozdíl od té české má úroveň, je to rozhodně inteligentnější humor a není to jen o sprostých slovech a prasárnách na pódiu. A nejradši mám, když hraje Latinák, Kemka a dvaačtyřicetizubý Pomajbo. ;) "Nohy sú dôležité, bez nich nikam neprejdeš. Iba ak po rukách ale je to veľký problém lebo s nohami je to jednoduchšie" ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)

Reklama

Reklama