Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

Sancty 

všechny recenze uživatele

Nedá sa dať najvyššie hodnotenie, pretože veľmi záleží na tom kto tvorí partičku. Mne sa osvedčili Polnišová, Latinák, Miezga a Pomajbo a v tomto zložení je to takmer na sto percent. Ale len takmer, lebo nech sú borci aký chcú, občas im Dangl (už by mohol odsledovať, čo im sedí a v čom sa len nešikovne motkajú) vyberie blbú tému a nechytia sa. Avšak z mojej strany prevláda poväčšine spokojnosť a výborne sa bavím. UPDATE: Keď je na pódiu Ďuro Kemka, solídna zábava sa mení na dokonalú šou. Neviem či je ten človek geniálny magor alebo zmagorený génius, ale deväťkrát z desiatich tipov ma vždy dostane tým, čo mu vylezie z úst. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Osobně si myslím, že naše partička za touto různorodou partičkou nijak moc nezaostává. U obou se bavím královsky a rehotám sa ako sprostá :-D. Skvelá a ešte lepšia Petra Polnišová s Lukášom Latinákom však prekonávajú snáď aj nášho "sršícího Sokolíka". PS: Prekonávajú! Musím pozmeniť hodnotenie a pridávam hviezdičku. Klobúk dole. Herci sú tu naozaj skvelí a úžasní ;-) PPS: Latinák je boh!!! ()

Reklama

vorry 

všechny recenze uživatele

Sleduji pravidelně a opravdu je to sranda......... nejlepší je Ondra Sokol - na něm je alespoň vidět, že ho to opravdu baví. Nezapomenutelné scény jsou vždy, když je seznamka. Většinou diváci zvolí Geňu a ten má hádat, kdo jsou ostatní. Nejenom, že mu to vůbec nejde, ale hlavně Suchánek je vždy nějaká blbost (žvýkačka, ET, smrtka,...) a o to má hádání těžší :DDDDD ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

KONEČNĚ! Konečně někoho napadlo alespoň okopírovat zavedený formát britskoamerické (nebo americkobritské?) Whose Line is it Anyway. Zdravý příval nejen disciplín, ale i obměňování aktérů mezi díly velice potěší. Zejména pokud některé výrazně vyčuhují (Polnišová, Latinák) a některé lehce pokulhávají (Pomajbo), ale v závěru je to jen a jen o smíchu a toho tu je skutečně přehršel, nejvíce snad asi od Dana Dangla, ovšem vždy na místě. ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

neskutočnéé!! Keď mi kamarátka poslala jednu scénku, musela som si pozrieť celú epizódu. A že som sa bavila!! Od začiatku do konca. Super nápad, skvelí improvizátori! Len hrozí, že ak sa nebude striedať ešte viac úloh na urč. štýl, môže sa to stať ošúchané, čím ďalej menej zábavné. Našťastie, zatiaľ im to ide skvelo:) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno