Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Odpad to nie je, pár vtipných vecí sa tu dá nájsť. Medzi ne určite patria myšlienkové bublinky, krátke náhľady do minulosti a chlapák v ženskom športovom úbore s dúhovým dáždnikom. Ak je vám Brendan Fraser sympatický, chcete pri niečom naozaj vypnúť a máte pri sebe aj deti, tak aha, niekto nakrútil Chlpatú odplatu. NIE: Brendana mám rád, ale... Keď sa v svojej role trápi, necháva na seba cikať a prdieť zvieratá a v každom druhom zábere padne na zadok, mám ho rád menej. Ako si ešte dnes môže niekto myslieť, že je to vtipné? Nie som veru jeden z tých, čo sa bavia, keď vidia chlapa s mokrým rozkrokom ani keď pozerajú na chlapa, ktorý si na seba kydá paradajkový pretlak (aj keď, táto scénka mohla vyznieť vtipne, ak by sa v nej pracovalo v náznakoch a Dana by sme uvideli až vtedy, keď ho vidia v okne robotníci). ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Znova, znova a znova se zvířata snaží nějakým způsobem vyštvat člověka! Připadá mi to, že tyhle scénáře se snad dělají po stovkách či tisících přes kopírák! A proto Vás tady nic nezaskočí! Není zde snad nic co by jste nemohli vidět nebo slyšet v jiných filmech! Brendan Fraser klesá pořád níž a níž! 40% (děj: ** vtip: *** akce: * herci: **) IMDb.com: 3,1/10 ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar z humorných filmů podobné kategorie, který se řadí pod pokličku chudého průměru. Propojení zvířecího škádlení a lidského důvtipu nefunguje moc přesdvědčivě, řada kuriozit je neoriginálních a primitivní děj tomu dodává to 'nesprávné'. Na druhou stranu, film je směřován k dětskému publiku, kterému se tyhle hrátky líbit nejspíš budou. [41%] ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Chápem, prečo ten film prepadol, keďže je to pre niekoho infantilná rodinná zábava, ale... ALE ja som si film pozrel dnes po takmer desiatich rokoch so svojou šesťročnou dcérkou a tá si ho tak obľúbila, že si ho chce ešte niekedy v blízkej dobe pozrieť znovu. Tak som ju nevidel nasmiať sa už dávno a rodič, ktorý vie, o čom píšem, vie aj ako si to má vážiť. Jasné, šesťročné deti asi neboli cieľovou skupinou hlavne nie platiacou, ale ja z tohoto dôvodu a po tejto skúsenosti musím hodnotiť veľmi silnými tromi hviezdami. Podľa mňa lepšie ako Yogi. ()

Dony Gorila 

všechny recenze uživatele

Americká rodinná komedie,nemůžete čekat nic nového. Je tam celkem dost takových těch dětských fórků( spadnutí na koule), ale i tak mě překvapilo,u kolika z nich jsem se smál. Jako u každého takového filmu, i zde přišlo na chvilku morálního poučení a to mě opravdu vytočilo. Když si to dám všechno dohromady ,tak je to taková normální odpolední komedie který se dělali a dělat se budou. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama