Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud je špatný nápad prezentován ještě o stupeň horšími lidmi, tak málokdy vznikne něco lepšího než bylo to předešlé. Tímto narážím na nápadnou shodu s pořadem který si velmi optimisticky říká Smash Cuts. Kostra pořadu naprosto neexistující. A ústřední duo snad ještě horší. Nudná interpretace nezajímavých videí. Myslím, že takový pořad by mohl být doceněn tak dětmi prvního stupně základní školy před 5 - ti lety. Tahdá to mohla být děsná bžunda. Troufám si tvrdit, že dnes by to i těmto dětem přišlo debilní stejně jako mně, ne - li víc. Odpádek. ()

ToddB odpad!

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu dobře, že tento pořad je určen jako sociální pomoc pro lidi co se ocitli na dně a nemají tudíž přístup k internetu a k Youtube? Mimochodem po tom co Nova Youtube už používá ve zprávách jako hlavního dodavatele obrazových zpráv už jen čekám, kdy bude Nova kopiema filmů z Youtube oblažovat v hlavním vysílacím čase. Inu šetřit se musí. :-) ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud se polemizuje nad tím, zda je tento pořad vůbec vhodný do televize, tak bych byl pro, aby tam byl. Poněvadž spousta lidi internet nemá nebo se v něm neumí pohybovat nebo ho nepoužívá na vyhledávání debilit. Tím, že je tento pořad pěkně sesumíruje, ušetří tak mnohým spoustu času či práce. Navíc dva zkušení hráči to moderují přesně tak, jak si pořad tohoto typu zasluhuje. Nemám se Stahovákem nejmenší problém. Je sice pravda, že Nova to trochu přehání s pouštěním videí z Youtube, jakoby zapomněla na to, že se dá zprávařit i jinak, ale pro tuto zábavu se to hodí. Snadnější než pořady na téma homevideo. ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, hoši. Jako hereckou dvojku Vás mám docela ráda, poněvadž si myslím, že i naproti jednostranným teenagerským filmům, které byly směřovány určitému publiku, stejně jako většina ostatních činností, ve kterých se angažujete, že jste velmi dobří herci a jde vám to spolu. Ale toto je vážně odpad. Jestli v této, poněkud trapné a upadající blbosti, někdo najde zalíbení, tak možná žáci základních škol, pro něž to bude děsná sranda. Možná ale ani pro ně ne. Myslím, že máte navíc a je škoda, že jste si vytvořili reputaci, pro spoustu lidí možná "dementních blbečků". ()

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel nechápu, proč bychom se měli dívat na videa z internetu v televizi, ale budiž, ne každý internet má, tak by bylo možné pořad vnímat jako novodobé neváhej a toč. Tentokrát však máme před sebou podařenou hereckou dvojici, která je však absolutně nepoužitelná k moderování. Vytvořili snad ty nejkýčovitější prvky, které naplnují představy důchodců o mladé generaci dneška. Trapnost nemá hranic, smutné. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama